• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft

Rövid ujjú kerékpáros mez CASTELLI FREE SPEED 2 RACE fehér/fekete

48490 Ft
Ingyenes szállítás
HASZNÁLAT - HÁROM FEGYELEM

MIT TARTALMAZ / TERMÉKJELLEMZŐK
A Free Speed a csúcs a hosszú távú versenyzéshez, vagy akár csak a kerékpáron való használathoz az aero teljesítmény javítása érdekében. Tartalmazza a rövidnadrághoz való rögzítést.
Mozgásszabadság úszás közben, aerodinamika kerékpáron és kényelem futás közben.
Előső darab a Velocity Rev2 termékcsaládból.
A Velocity háló a háton blokkolja az UV-sugarak 94%-át és extra légáteresztő.
2 lapos hátsó zseb, a rakományt pattogás nélkül tartja kívül.
Lapos GIRO3 elasztikus szegély a hátsó alján.
SnapLock rendszer a nadrág gyors összekapcsolásához a mezzel, hogy megakadályozza a megereszkedést úszás vagy kerékpározás közben.
YKK® Camlock® cipzár.
A könyökhosszú ujjak növelik az aerodinamikai hatékonyságot.
Súly: 110 g (L)

Főanyag: 82% poliészter 18% elasztán.
Táskabélés, hátrész 95%Poliészter 5%Elastane
Hátul alul 53%Elastane 47%Polyester

JUST THE RIGHT THE DRESS FOR SPEED AND COMFORT
Egyik triatlonista a sebesség, másik a kényelem, harmadik a napvédelem miatt választja a hosszabb ujjú ruhát. Ez a mez mindhárom lehetőséget biztosítja számodra.
Az aerodinamikai sebesség páratlan. Ez teszi a CASTELLIt a legjobbá. A trondheimi Norvég Műszaki Egyetemmel közösen tesztelési és fejlesztési programot folytatunk, hogy felszereléseinket a lehető legjobbá tegyük.
Kényelem, ami a tapasztalt szabás tervezőinktől és a finom olasz szövetektől származik. Csökkentettük a varratok számát, így nincs kidörzsölődés, és semmi sem zavar, amikor a futás végső csatájára kell koncentrálnod.
Napvédelem ... Tudjuk, hogy sok órán keresztül edzettél erre a napra. Bár a sebességre összpontosítottunk, mégis sikerült az UV-sugarak 94%-át blokkolnunk, köszönhetően a hálós hátrésznek, amely nem korlátozza a sebességet, a kényelmet és a légáteresztést. Lehet, hogy valakinek szüksége lesz egy kis naptejre is, de ez az anyag UPF 16-os védelmet nyújt, ami jelentős segítség. A pamut pólód például valószínűleg UPF 8-as védelemmel rendelkezik.
Figyelj az átgondolt részletekre is: a nagyvonalú két CASTELLI zseb, amelyek laposan fekszenek, de sok felszerelés és táplálék is elfér bennük. A CASTELLI SnapLock rendszere, összeköti a mezt és a nadrágot, megakadályozva, hogy a mez felhúzódjon úszás vagy kerékpározás közben.
Termékkód: 8620093-001