5 érv, amelyek miatt érdemes befektetni a UYN márkába

5 érv, amelyek miatt érdemes befektetni a UYN márkába

A forró időjárás nyáron néha nagyon kellemetlenné teheti a kerékpározást. Erről viszont a leggyakrabban a nem megfelelő kerékpáros ruházat tehet. A kellemetlen hőmérsékleti viszonyokkal például az olasz UYN márka kiváló minőségű kerékpáros ruházatával lehet felvenni a harcot, amelyre az olasz dizájn és a szabadalmaztatott alapanyagok kominációja a jellemző. Akkor most vegyük górcső alá, és nézzük meg, hogy miért érdemes a UYN márkába befektetni.

Alkalmazás bringásoknak? Strava!

Alkalmazás bringásoknak? Strava!

Ebben a technológia uralta világban egyáltalán nem meglepő, hogy egy ideje már a kerékpáros univerzumban is teret hódítottak az alkalmazások. Az egyszerű digitális sebességmérőt felváltották a számos funkciót villantó, nagy teljesítményű kerékpáros számítógépek. A kerékpáros számítógépek alternatívája az okostelefonokra készült sportalkalmazások. Ma az egyik legismertebbet, a Strava elnevezésűt vesszük szemügyre.

Az új Holokolo Elite kollekció forgatásának a kulisszái mögül

Az új Holokolo Elite kollekció forgatásának a kulisszái mögül

Néhány héttel ezelőtt szlovák és cseh Holokolo csapatunk a Bratislava (Pozsony) melletti Pezinok (Bazin) térségében járt. Új kampányunkat a helyi szőlőhegyekre és erdőkbe vittük, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kerékpározás valóban mindenki számára elérhető, és hogy bemutassuk az új Holokolo Elite kollekciónkat. Hogyan néz ki valójában egy ilyen kampány forgatása? Rövid beszámolóval és egy csomó kulisszák mögötti fotóval jelentkezünk.

Kerékpáros alapfelszerelés és ruházat kezdők számára

Kerékpáros alapfelszerelés és ruházat kezdők számára

Akár hétköznapi ruházatban is lehet kerékpározni, de a legtöbb rendszeresen kerékpározó bringás előbb-utóbb valamilyen speciális ruházatot ölt magára - általában azért, mert így a kerékpározás kényelmesebbé válik. Ha viszont nem akarja egyszerre megvenni az összes felszerelést, itt van egy lista a kerékpáros ruházatról és felszerelésről, a beszerzés javasolt sorrendjében.