• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft
Egy bicikli a nagy kalandokhoz nem elég - A KERÉKPÁROZÁS A PARTNERKAPCSOLAT REMEK TÁMOGATÓJA

Egy bicikli a nagy kalandokhoz nem elég - A KERÉKPÁROZÁS A PARTNERKAPCSOLAT REMEK TÁMOGATÓJA

Miért is nevezik a kerékpározást egyéni sportnak? Talán éppen azért, mert az ember egyedül is élvezheti ezt a sportot. De bizonyos esetekben nem csak a teljesítményről, az elégetett kalóriákról vagy a megtett kilométerekről van szó. Néha fontos, hogy a sportolásból fakadó örömöt megosszuk valaki mással is. A szabadidejét úgy töltheti el a legjobban, ha a kedvenc sportját a partnerével együtt űzi.

Ötlete sincs, h	ogy mit vegyen fel ilyen időben? Adrian recenziója tanáccsal szolgál

Ötlete sincs, h ogy mit vegyen fel ilyen időben? Adrian recenziója tanáccsal szolgál

Možno sa to nezdá, ale zima je ešte stále v plnom prúde. Je skvelé, že sa stále nájdu ľudia ktorí na šport nezanevrú ani počas tohto ročného obdobia. Pri športovaní v chladnom počasí, obzvlášť pri cyklistike zohráva veľkú úlohu výber správneho oblečenia. V dnešnom článku sa preto pokúsim zhrnúť moje postrehy a pocity z testovania novinky od HOLOKOLO, zimnej bundy WINTER 2IN1. Ako už názov napovedá, jedná sa o unikátny kúsok zložený z dvoch samostatných dielov oblečenia.

Miért tekerjünk kerékpáros cipőben?

Miért tekerjünk kerékpáros cipőben?

Amióta a kerékpározás megjelent a színen, számos módszer jött létre a láb és a pedál rögzítésére, hogy a pedálozás még hatékonyabb legyen. A fejlesztés különböző szakaszokon ment keresztül. A múltban hagyományos pedálokat, különböző szíjakat és kosarakat használtak arra, hogy a közönséges tornacipőben lévő lábak rögzüljenek. Napjainkban már speciális pedálokba szorított, modern stoplikból álló rendszert alkalmaznak. 

Hogyan erősítheti a téli kerékpározás az immunrendszert

Hogyan erősítheti a téli kerékpározás az immunrendszert

A téli időszak jól ismert a hőmérséklet-ingadozásairól. Biztosan mindannyian megtapasztaltátok már. Egyik nap gyönyörű mesébe illő tél van és rögtön másnap esni kezd az eső, esetleg 10 fokot is ugrik a hőmérséklet. Az ilyen hőmérséklet-kilengések ideális feltételeket teremtenek a megfázásnak és a fertőző betegségeknek, amelyeknek egyszerűen nincs helyük az életünkben. Hogy hogyan tudjuk megerősíteni immunrendszerünket ebben az időszakban éppen a téli kerékpározás segítségével, megtudhatjátok az alábbi cikkből.

A 2in1 winter Holokolo téli kabát tesztelése

A 2in1 winter Holokolo téli kabát tesztelése

Amikor beköszönt az igazi tél, nem szükséges átállni az indoor tevékenységekre. Épp ellenkezőleg, a nagy buli még csak most kezdődik. Ha Ön egy tapasztalt téli sportoló, akkor biztosan tudja, hogy ilyenkor egy minőségi télikabát nélkülözhetetlen. Az elmúlt hetekben lehetőségem volt kipróbálni a Holokolo új termékét, nevezetesen a 2 in 1 winter kabátot. A következő recenzióban elolvashatja, hogyan állt helyt a kerékpáron és a többi sportágban.

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Amikor megtudtam, hogy a Holokolo új téli kabátot adott ki, azonnal rákerestem és tanulmányozni kezdtem a paramétereit. Előszöris az ára keltette fel az érdeklődésemet, ami meglepően magasnak tűnt ezen márka mezeinek árához képest. Azután, ahogy elolvastam a további paramétereit, megtudtam, hogy milyen anyagból készült és azt is, hogy a ‶2az1-ben‶ kivehető belső mellényt jelent, kezdtem megérteni, miért kerül ennyibe ez a kabát.