A 2in1 winter Holokolo téli kabát tesztelése

A 2in1 winter Holokolo téli kabát tesztelése

Amikor beköszönt az igazi tél, nem szükséges átállni az indoor tevékenységekre. Épp ellenkezőleg, a nagy buli még csak most kezdődik. Ha Ön egy tapasztalt téli sportoló, akkor biztosan tudja, hogy ilyenkor egy minőségi télikabát nélkülözhetetlen. Az elmúlt hetekben lehetőségem volt kipróbálni a Holokolo új termékét, nevezetesen a 2 in 1 winter kabátot. A következő recenzióban elolvashatja, hogyan állt helyt a kerékpáron és a többi sportágban.

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Amikor megtudtam, hogy a Holokolo új téli kabátot adott ki, azonnal rákerestem és tanulmányozni kezdtem a paramétereit. Előszöris az ára keltette fel az érdeklődésemet, ami meglepően magasnak tűnt ezen márka mezeinek árához képest. Azután, ahogy elolvastam a további paramétereit, megtudtam, hogy milyen anyagból készült és azt is, hogy a ‶2az1-ben‶ kivehető belső mellényt jelent, kezdtem megérteni, miért kerül ennyibe ez a kabát.

7 + 1 karácsonyi ajándéktipp kerékpárosoknak

7 + 1 karácsonyi ajándéktipp kerékpárosoknak

Ismét közeleg a karácsony, így itt az ideje, hogy belevessük magunkat az ajándékok vásárlásába. Néha az ihlet magától jön, máskor pedig nem marad egyéb a zokninál és kozmetikumoknál, ahogy minden évben. Ha szerettei a kerékpározás elkötelezett hívei, akkor érdemes idefigyelni. Van néhány tippünk, amelyektől a karácsony nyugalma garantáltan háborítatlan marad, és megoldhatja akár a saját nappalijából. Így nem kell a zsúfolt bevásárlóközpontokban azon stresszelnie, hogy még mennyi és milyen ajándékot kell beszerezni.

TESZT: Scott Warm Hybrid RC, átmeneti kabát, vagy bélelt hosszú ujjú mez?

TESZT: Scott Warm Hybrid RC, átmeneti kabát, vagy bélelt hosszú ujjú mez?

Az ősz beköszöntével le kellett cserélnem kerékpáros ruhatáramat melegebb öltözékre, és az akciós termékeket böngészve a holokolo webáruházban ráakadtam a Scott Warm Hybrid RC-re, egy nagyon érdekes átmeneti kabátra. Tulajdonságai olyannyira felkeltették érdeklődésemet, hogy megrendeltem. Ha szeretnétek tudni, hogy jól választottam-e, olvassátok el az alábbi cikket.