• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft

Az íróról

Bikepacking - milyen táskákat válasszunk?

Bikepacking - milyen táskákat válasszunk?

A bikepacking egyre több embert vonz, akik az utazást a kerékpáros testmozgással szeretnék összekötni. Ez a fajta túrázás nem ismer határokat - a bikepackinget bármilyen kerékpárral, különböző távolságokon, különböző terepviszonyok között, különböző hátizsákokkal és a saját magad által kitűzött céllal végezheted. Érdemes azonban a megfelelő táskát kiválasztani, hogy a tervezett kaland során biztonságot és kényelmet nyújtson. Bikepacking - milyen táskákat válassz, hogy hazatérve a túráról azt mondhasd magadnak: "Még egyet akarok"?

A nyaksál és a kerékpáros sapka kiválasztása - kiegészítők mindenkinek

A nyaksál és a kerékpáros sapka kiválasztása - kiegészítők mindenkinek

A megfelelő ruházat nem csak kényelem, hanem biztonság és stílus kérdése is. A szabadtéri tevékenységek során nemcsak a megfelelő póló vagy rövidnadrág, hanem más ruházati kiegészítők kiválasztása is fontos. Akár hidegebb, akár melegebb napokon érdemes odafigyelni a sálakra és a sapkákra. Ez az egyik legolcsóbb ruhatárunkban lévő darab,ami elengedhetetlen! Ma segítő kezet nyújtunk - nem kell bonyolultnak lennie a sál és a kerékpáros sapka kiválasztásának? Előtted minden kerékpárosnak megfelelő kiegészítők. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros kulacsot?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros kulacsot?

Bármilyen fizikai tevékenység megkezdése előtt fontos, hogy ne csak a megfelelő ruhára gondoljon, hanem azokra a dolgokra is, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és kényelmes végrehajtást. Ilyen például a megfelelő hidratálás. A folyadékok és a szükséges ásványi anyagok biztosítása lehetővé teszi, hogy órákig tekerjen, és a lehető legteljesebb mértékben élvezze az utazást. De melyik kulacs lesz a legjobb választás? Nézzük meg közelebbről.