• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft

Az íróról

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Holokolo 2in1 kabát recenziója

Amikor megtudtam, hogy a Holokolo új téli kabátot adott ki, azonnal rákerestem és tanulmányozni kezdtem a paramétereit. Előszöris az ára keltette fel az érdeklődésemet, ami meglepően magasnak tűnt ezen márka mezeinek árához képest. Azután, ahogy elolvastam a további paramétereit, megtudtam, hogy milyen anyagból készült és azt is, hogy a ‶2az1-ben‶ kivehető belső mellényt jelent, kezdtem megérteni, miért kerül ennyibe ez a kabát.

7 + 1 karácsonyi ajándéktipp kerékpárosoknak

7 + 1 karácsonyi ajándéktipp kerékpárosoknak

Ismét közeleg a karácsony, így itt az ideje, hogy belevessük magunkat az ajándékok vásárlásába. Néha az ihlet magától jön, máskor pedig nem marad egyéb a zokninál és kozmetikumoknál, ahogy minden évben. Ha szerettei a kerékpározás elkötelezett hívei, akkor érdemes idefigyelni. Van néhány tippünk, amelyektől a karácsony nyugalma garantáltan háborítatlan marad, és megoldhatja akár a saját nappalijából. Így nem kell a zsúfolt bevásárlóközpontokban azon stresszelnie, hogy még mennyi és milyen ajándékot kell beszerezni.

Örömteli kerékpározás még ősszel is – 5 tipp

Örömteli kerékpározás még ősszel is – 5 tipp

Lassan véget ér a nyár, a gyerekek visszatérnek az iskolába, és a nyári szabadságok időszaka is letelik. A nyári meleg ritkaságszámba megy, a nap korán kel, amikor Ön már a munkahelyén van, és már délután sem lesznek jók a látási viszonyok. Az ősz beköszöntével sokan kerülnek rossz hangulatba, amit a legjobban egy kis testmozgással lehet leküzdeni. De hogyan akadályozhatja meg, hogy a rossz látási viszonyok és a hűvösebb, esős időjárás ne korlátozza a sporttevékenységeit? Ebben a cikkben pontosan ezt vizsgáljuk meg.