7 + 1 karácsonyi ajándéktipp kerékpárosoknak>

Ismét közeleg a karácsony, így itt az ideje, hogy belevessük magunkat az ajándékok vásárlásába. Néha az ihlet magától jön, máskor pedig nem marad egyéb a zokninál és kozmetikumoknál, ahogy minden évben. Ha szerettei a kerékpározás elkötelezett hívei, akkor érdemes idefigyelni. Van néhány tippünk, amelyektől a karácsony nyugalma garantáltan háborítatlan marad, és megoldhatja akár a saját nappalijából. Így nem kell a zsúfolt bevásárlóközpontokban azon stresszelnie, hogy még mennyi és milyen ajándékot kell beszerezni.

1. Biciklis ruházat

Ami minden bizonnyal a kerékpározás összes rajongójának tetszeni fog, az kétségtelenül egy új ruhadarab. Legyen szó mezről, rövidnadrágról vagy kabátról, nem fog rosszul járni, ha ilyet választ. Ha pedig a ruházat kiválasztása során azon aggódik, hogy nem lesz jó a méret, a 2023.1.31-ig meghosszabbított árucsere időszak révén nem kell attól tartania, hogy már az ajándék ruhadarab felpróbálása után a megajándékozott örömének azonnal vége szakad.

Rövid ujjú kerékpáros mez - CONSCIOUS ELITE

Kerékpáros dzseki béléssel - 2in1 WINTER


2. Téli kerékpáros kiegészítők

Minden valamirevaló kerékpáros, aki a nyár végezetével is élvezni szeretné a biciklizést, nem elégszik meg csak az alapvető kerékpáros ruházattal. Egyre több kerékpáros túrára kerül sor hóban és fagyban, ezért mindenki szívesen fogadja majd azokat a kiegészítőket, amelyek ilyen időjárásban is melegen tartanak. Akár funkcionális alsóneműről, kesztyűről, kar- vagy lábmelegítőkről, cipővédőkről, sapkáról és nyaksálról van szó, egy biciklisnek sosincs elég az ilyen dolgokból. 

Kerékpáros kamásli cipőre - INTENSO UL

Kerékpáros kesztyű hosszú ujjal - ESTREMO WINTER

Kerékpáros sapka - THERMAL CAP

3. A kerékpár karbantartásához szükséges eszközök

Olajok, tisztítószerek, kerékpárvázvédő eszközök, egy gázpatron a gumi felfújására defekt esetén, vagy esetleg egy pumpa? Mit szólna egy kerékpáros szerszámkészlethez a műhelybe, vagy csak a zsebbe? Az ilyen dolgokból mindig kevés van, és télen még inkább szükség van rájuk, amikor a biciklit minden túra után le kell mosni és be kell kenni. Ilyen ajándékokkal nemcsak örömöt szerez, de megkönnyítik a szerettei dolgát az idejüket is megspórolva, amit aztán Önnel tölthetnek.

Kenőanyag - C3 DRY CERAMIC LUBE

Kerékpárvédő szer - BIKE PROTECT

Kerékpáros kiegészítők - BIT AND RATCHET BOX

4. Világítás

Amint azt az előző cikkünkben is megtárgyaltuk, az őszi és téli biztonságos biciklizéshez elengedhetetlen a jó minőségű első lámpa és hátsó villogó, amelyek nélkül nem tanácsos útra kelni. Ezért ez a felszerelés ideális ajándék a megajándékozottnak, valamint Önnek és a lelki nyugalmának, hogy szerettei még a rossz látási viszonyok között is jól észre vehetők a biciklin. 

Lámpa - MICRO PRO 800XL

Lámpa - ZECTO DRIVE


5. Étrendkiegészítők sportolók számára

Egy másik tipp, ami boldoggá teheti a sportolókat, a számukra kifejlesztett étrendkiegészítők. Akár energianövelő termékekről, mondjuk szeletekről és gélekről, izotóniás vagy regeneráló italokról, fehérjékről vagy esetleg vitaminokról és ásványi anyagokról legyen szó, a sport iránt lelkesedők bármelyiket nagyra fogják becsülni. És egy stílusos téli kerékpáros kulaccsal kombinálva nemcsak örömet szerez, de a sportolót sem hagyja a szomjúságtól szenvedni még a fagy megérkezése után sem. 

Cyklistická výživa - ISOACTIVE 1320 g

Kerékpáros táplálékkiegészítő - ISOACTIVE 1320 g

Kerékpáros palack vízre - ICE FLY 650 ml

6. Sisak és szemvédelem

Ha úgy látja, hogy az Ön biciklise állandóan ugyanazt a sisakot hordja, vagy már bukott is benne, és nem cserélte ki, itt az ideje, hogy a biztonságáról most már Ön gondoskodjon. A sisak egy bizonyos idő elteltével veszít a tulajdonságaiból, így egy esetleges baleset során nem biztos, hogy kellő fejvédelmet nyújt. Valamint remek ajándék egy jó minőségű kerékpáros szemüveg, amelyben ütközés esetén nem törik össze a lencse, és így a darabjai nem fognak a kerékpáros szemébe kerülni. Mi lehet jobb annál, ha ajándék gyanánt szeretteink egészségét óvjuk? 

Kerékpáros sisak - AIR MASTER

Kerékpáros szemüveg - CRAVE

    7. Hátizsák, biciklis táska

    Az utolsó tipp, amit javasolni szeretnék, főleg azok számára lesz telitalálat, akik a kerékpárt közlekedési eszközként használják munkába vagy iskolába menet. Biztosan ismerős az érzés, amikor egy hátizsákot cipel a hátán, izzad alatta, és még a háta is fáj tőle. Miért ne ajándékozhatná meg a szeretteit kicsivel több kényelemmel? A gyenge minőségű hátizsákot lecserélheti egy kerékpáros hátizsákra, amelyek hátszellőzéssel és egyéb menő funkciókkal rendelkeznek. Egy másik lehetőség, hogy a hátizsákot lecseréli egy modern kormánytáskára, amely ugyanolyan kényelmessé teszi a munkába való tekerést, mint bármilyen egyéb célú biciklizést. 

    Kerékpáros táska - M.U.L.E.®

    Kerékpáros táska - CLEAN SHELTER 5L

    És bónuszként a végére – ha nem biztos benne, hogy mi csalná a legnagyobb mosolyt szerettei arcára, akkor a legendás zokni egy Holokolo vásárlási utalvánnyal együtt lesz az ideális ajándék, amely garantáltan mindenki tetszését megnyeri.

    Ajándék utalvány 10000 Ft