• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 5700 Ft

Az íróról

Ötlete sincs, h	ogy mit vegyen fel ilyen időben? Adrian recenziója tanáccsal szolgál

Ötlete sincs, h ogy mit vegyen fel ilyen időben? Adrian recenziója tanáccsal szolgál

Možno sa to nezdá, ale zima je ešte stále v plnom prúde. Je skvelé, že sa stále nájdu ľudia ktorí na šport nezanevrú ani počas tohto ročného obdobia. Pri športovaní v chladnom počasí, obzvlášť pri cyklistike zohráva veľkú úlohu výber správneho oblečenia. V dnešnom článku sa preto pokúsim zhrnúť moje postrehy a pocity z testovania novinky od HOLOKOLO, zimnej bundy WINTER 2IN1. Ako už názov napovedá, jedná sa o unikátny kúsok zložený z dvoch samostatných dielov oblečenia.

A kerékpáros és a sofőr: Az országút mindenkié?

A kerékpáros és a sofőr: Az országút mindenkié?

Egy kapcsolat, amely mindkét tábor képviselője között indulatokat ébreszt. A kerékpárosok biztonságának kérdése az utóbbi időben egyre inkább vitatott téma. A mai cikkben megpróbálom felvázolni szubjektív álláspontomat, és néhány tanácsot adok, amelyekkel egy kicsit harmonikusabbá és biztonságosabbá tehető a kerékpárosok és az autósok kölcsönös viszonya az utakon.

Alkalmazás bringásoknak? Strava!

Alkalmazás bringásoknak? Strava!

Ebben a technológia uralta világban egyáltalán nem meglepő, hogy egy ideje már a kerékpáros univerzumban is teret hódítottak az alkalmazások. Az egyszerű digitális sebességmérőt felváltották a számos funkciót villantó, nagy teljesítményű kerékpáros számítógépek. A kerékpáros számítógépek alternatívája az okostelefonokra készült sportalkalmazások. Ma az egyik legismertebbet, a Strava elnevezésűt vesszük szemügyre.