• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft

Rövid ujjú kerékpáros mez CASTELLI #GIRO107 STELVIO kék

34790 Ft
Ingyenes szállítás

Válasszon méretet:

A CASTELLI márkához ajánlunk a konfekciós méreténél egy számmal nagyobb terméket választani

Nagyság

A CASTELLI márkához ajánlunk a konfekciós méreténél egy számmal nagyobb terméket választani

Ma szállítjuk
Szállítás már holnap
30 napos visszatérítési garancia
Ingyenes szállítás
Giro d'Italia 2024 Stelvio mez #Giro107

A Stelvio Giro d'Italia 2024 mez dizájnját a Giro d'Italia egyik legemblematikusabb emelkedőjének, a Stelvio hágónak a legendás megmászása ihlette, amely a legnehezebb csúcsok meghódításához szükséges kihívást és elszántságot szimbolizálja. A trikót úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen minden alkatú és méretű kerékpároshoz, kivételes kényelmet és semleges illeszkedést biztosítva, ami kulcsfontosságú elem a hosszú napok előtt állók számára.

A Stelvio-hágó és a Giro d'Italia közös története ikonikus pillanatokban gazdag, beleértve olyan legendás kerékpárosok epikus csatáit, mint Fausto Coppi. A kihívások és győzelmek szimbóluma, a Stelvio-hágó volt a színhelye Coppi és Koblet legendás párharcának 1953-ban, egy olyan történetnek, amely megtestesíti a kerékpársport lényegét: a stratégiát, a bátorságot és a kiszámíthatatlanságot. Ez a 2757 méteren tetőző emelkedő nemcsak Coppi karrierjének csúcspontját jelentette, hanem a kerékpárversenyek egyik alappillérévé vált, emlékezetes hőstettek tanúja és referenciapontja a sportolók és a rajongók számára egyaránt. Az évek során a Stelvio továbbra is a Giro d'Italia felejthetetlen napjainak főszereplője volt, amiről olyan sportolók győzelmei tanúskodnak, mint Rohan Dennis 2020-ban és Mikel Landa Meana 2017-ben, utóbbi egy olyan szakaszon, amelyet egy megmagyarázhatatlan vészhelyzet jellemzett, és amelyen Tom Dumoulin becsülettel megvédte magát. A Stelvio minden egyes emelkedője és lejtője hozzájárult a hegy legendájának kialakulásához, így nemcsak a Giro egyik legrettegettebb és legelismertebb kihívása, hanem annak szimbóluma is, hogy a szenvedély és az elszántság hogyan képes legyőzni minden akadályt, ötvözve a sportág történelmét a kortárs kihívásokkal.

-Újrahasznosított Sitip szövetek a CASTELLI egyedi Velo Light elülső és hátsó részéhez, valamint 3D hálós szövet az ujjakon, amely páratlan légáteresztő képességet és könnyedséget biztosít, ami javítja az aerodinamikai teljesítményt.
-Kézzel vágott ujjvég, amely tökéletesen illeszkedik a kar formájához, csökkentve a légellenállást és növelve a kényelmet kerékpározás közben.
-YKK® Vislon® cipzár CASTELLI skorpió cipzárhúzóval, amelyet könnyű nyitásra és zárásra terveztek, lehetővé teszi a testhőmérséklet optimális szabályozását versenyzés közben.
-Szilikon hálós kapaszkodó biztosítja a tökéletes, súrlódásmentes tapadást a testhez, ideális a mez legjobb pozícióban tartásához minden helyzetben.
-3 nagy, könnyen hozzáférhető hátsó zseb, melyeket úgy terveztek, hogy az aerodinamika veszélyeztetése nélkül szállítsanak alapvető dolgokat.
-Neutrális illeszkedés a rendkívül rugalmas anyagokkal lehetővé teszi, hogy a mez a legkülönbözőbb testalkatokhoz alkalmazkodjon, biztosítva a mozgásszabadságot és a teljes kényelmet.
-Szín: Az alpesi tavak nyugodt mélységei által inspirált kék szín eleganciát és láthatóságot kölcsönöz a kerékpárosnak az úton.

A csúcstechnológiát képviselő anyagok kombinációja és a tervezésre fordított gondosság a technikai és esztétikai szempontokra fordított egyedülálló figyelmet tükrözi, így a Stelvio mez a Giro d'Italia 2024 és általában a kerékpársport rajongóinak kötelező darabja. Ez a ruhadarab nem csak a kerékpáros történelem részének érzi magát, hanem a ma elérhető legjobb textiltechnológiákat is kínálja.
Termékkód: 9510705-424