Rövid kerékpáros nadrág kantárral - GRAPHICS PRR STRADA LADY - fekete/sárga

39890 Ft

Válasszon méretet:

Nagyság
Válasszon kérem méretet

A ALÉ márkához ajánlunk a konfekciós méreténél egy számmal nagyobb terméket választani

Kézbesítés már holnap

Az ALÉ legnépszerűbb csapatnadrágja Rövid kerékpáros nadrág az ALÉ egyik legnépszerűbb PRR GRAPHIC kollekciójából. Az átgondolt részletek és az olasz gyárban végzett aprólékos kézi varrás biztosítja a legmagasabb minőséget. A GRAPHICS névszó aztán a kerékpáros peloton legújabb trendjei által inspirált eredeti dizájnt sugallja.
  • Body Mapping - egy olyan szabástechnológia, amely tökéletesen illeszkedik a testhez menet közben, miközben kiválasztott anyagokat kombinál a test különböző részein a megfelelő légáteresztő képesség és funkcionális tulajdonságok biztosítása érdekében.
  • Leg Stability System - rugalmas lábvégek, amelyek nagyon könnyűek és a lábakat a helyükön tartják. A szövetbe szilikonszálakat szőttek, hogy nagyon kényelmes illeszkedést biztosítsanak kényelmetlen húzódás nélkül.
  • Free System Bib - Könnyű, gyorsan száradó és kényelmes a három fő jellemzője. Ezek a nadrágtartók megfelelő támogatást nyújtanak a mozgáshoz, miközben nagyon vékonyak és jól tartanak a testen.
  • Comfort System Leg - Ez egy rugalmas betét a lábak hátsó részén, amely optimális nyújtást és kényelmet biztosít. Ezek a nadrágok csökkentik a húzódást menet közben, és minden testalkathoz alkalmasak.
  • Az ágyékrész egy tömör, dombornyomott, karbonszálra emlékeztető anyagból készült. Ez a szövet megfelelő tapadással rendelkezik a nyereghez, miközben a tesztek során magas szintű kopásállóságot ért el. Tulajdonságai miatt ideális erre a területre.
  • Fényvisszaverő elemek a hátoldalon.
  • Lining 4 HF - könnyűségével, légáteresztő képességével és tartósságával tűnik ki.

2013-ban, 30 évig a magas színvonalú ruházati önálló varrása után a profik számára, az Alé technológiáját, tapasztalatait és szenvedélyét használva, saját márkát indított el, amely a versenytől eltérő, kiváló minőségű kerékpáros ruházatot hozott forgalomba.

További termékek ettől a márkától Alé