• Vissza a 30 nap
  • Ingyenes szállítás a 23000 Ft

Kerékpáros overall CASTELLI FREE SANREMO 2 W fekete/rózsaszín

77690 Ft
Ingyenes szállítás
HASZNÁLAT - HÁROM FEGYELEM

MIT TARTALMAZ / TERMÉKJELLEMZŐK
Teljesítőképes versenyruházat 70,3 és hosszú távú versenyekre. Aerodinamika a sebességért, a zsebek és a kényelem kompromisszumai nélkül, hogy segítsen meghódítani a nagy versenyeket.

A ruha második generációja gyorsabb, mint valaha.

A Velocity Rev2 törzs aerodinamikus, jól illeszkedik a testhez és jó izzadságelvezetést biztosít.

A Velocity hálóból készült hátrész extra légáteresztő képességet biztosít, miközben az UV-sugarak akár 94%-át is blokkolja (UPF 16).
Az ujjak hossza kissé a könyök fölött és a lapos ujjvégek szintén segítik az aerodinamikát.
A Sanremo innovatív elülső darabja könnyebben alkalmazkodik a futás és úszás közbeni görnyedt és nyújtott kerékpáros testhelyzethez, valamint a meleg napokon a futás közbeni "kényszerszünetek" és a szellőzés megkönnyítését is lehetővé teszi.
2 hátsó zseb optimalizálva az úszáshoz, miközben bőséges helyet biztosít az élelemnek.
Új nadrágszerkezet, jobban illeszkedik és nagyobb izomtámaszt biztosít.
Elnyújtott lábszár szabás, GIRO4 lapos és rugalmas szegéllyel befejezve a fokozott aerodinamika érdekében.
A KISS Tri bélés kényelmes kerékpározás közben, és futás közben gyakorlatilag nem fogod érezni.
Súly: 174 g (S)

Főanyag 82% poliészter 18%Elastán
Hátrész, zsebbélés 95%Poliészter 5%Elastán
Az ujj 71% poliamid 29% elasztán
Nadrág alja 67%Poliészter 33%Elastán

KÖTÉLYES KOMBINÁCIÓ IDEÁLIS MINDENKINEK
A legjobb triatlonisták azok, akik mindenben jók. Ezért tettünk olyan sok erőfeszítést ebbe a kezeslábasba.
Felfordított sorrendben kezdjük:
Futás: A verseny ezen pontján a fáradtság beáll. Imádni fogod ennek a ruhának a kényelmét. A Sanremo kialakítás nem húzza be a bukótérbe, így könnyebben tudsz pisilni, és lehetővé teszi, hogy kinyithasd az elejét, ha túlmelegedsz. Az anyag gyorsan szárad, könnyű és hűsítő. A párnázás, amely növeli a kényelmet menet közben, olyan kicsi, hogy futás közben alig érzed. A két hátsó zseb testközelben tartja a géljeidet, így azok nem pattognak fel-le a zsebekben. A Giro4 hosszabb nadrág rugalmas derékpántja nem nyúlik ki, de mégsem szorít be. És valószínűleg észre fogod venni, hogy ez a ruházat nem okoz neked kidörzsölődést, mint más ruházat korábban. Valahogy úgy fogod érezni, hogy ez a kényelem extra erőt és nagyobb sebességet ad neked.
Biciklizés: Élvezed ezt a pár órát, mert másoknak adsz egy rendes ütést. Ez a ruházat profitál a PR-ruhánk aerodinamikai kutatásából, de ez a darab a közepes és a nagy sebességek közötti sebességre van hangolva. A nadrág és az ujjak kiváló fedést biztosítanak, míg a hátrész tisztességes napvédelmet nyújt, és a két zsebben bőven elfér a táplálék. És értékelni fogod a CASTELLI kerékpáros bélésszerkezetek készítésében szerzett know-how-ját. Hajtsd le a fejed, és hagyj magad mögött néhány más versenyzőt.
Úszás: A csökkentett varrások és a hosszú ujjak és lábak segítenek átvágni a vízen, míg a zsebek laposan fekszenek és nem tartják meg a vizet. A szabás és a szabás kényelmes, a könnyű anyagok pedig nem tartanak fel annyi vizet. A vállrész extra rugalmas, hogy szabad mozgást tegyen lehetővé még búvárruha vagy fürdőruha alatt is.
Termékkód: 8620096-181