5 érv a Castelli mellett

Tag-ek:
5 érv a Castelli mellett>

1. A trendalkotó kerékpáros ruházat abszolút éllovasa

A márka a kerékpáros ruházat egyik abszolút éllovasa 1876 óta, amikor a kerékpáros ruházatot a Castelli új stílussal megújította. Abban az időben a vállalat kizárólag kerékpáros bajnokok számára készített kerékpáros ruházatot, mindegyiknek egyéni és kreatív megoldásokat kínálva.  

„Bajnokokat öltöztetünk - legyen Ön is egy közülük.” Ehhez a mottóhoz a Castelli a mai napig hű. A márka továbbra is a minőségre és az innovációra helyezi a hangsúlyt a kerékpáros ruházat gyártása során, és termékeit nemcsak a profi kerékpárosoknak kínálja, hanem azoknak is, akik szabadidejükben kerékpároznak, és nagyra becsülik a minőségi alapanyagokat. Tehát már rég nem az a helyzet, hogy a márka csak a világszínvonalú versenykerékpározáshoz kínálna ruházatot. 


2. A kerékpáros ruházat úttörője

A Castelli olyan újításokat hozott a kerékpározás világába, mint például a testhezálló ruházat, a szarvasbőr bélés, a cipzáras gallér vagy a mez hátsó zsebei, szóval nem hiába nevezik a céget a versenykerékpározás világában forradalmi újítónak. 

A LYCRA® alapanyagot elsőként a Castelli alkalmazta. Ez egy márkás poliuretán szövetszál, amelynek a fő tulajdonsága a nagy rugalmasság. 

A Castelli ma is új módszereket, technológiákat és újításokat hoz a kerékpáros ruházat világába. A Castelli legendás termékei között találjuk például a SUPERLEGGERA elnevezésű ruházatot, amelynek az alapanyaga méltán büszke a könnyűségére. A ROSSO CORSA címkével a Castelli a csúcsminőségű termékeit jelöli.


3. Víztaszító és légáteresztő alapanyagok

A Castelli a nanotechnológiát nemcsak a kifejezetten könnyű, hanem a víztaszító vagy légáteresztő alapanyagok előállításához is használja. A kiváló nedvesség- és izzadságelvezetésre a mikro-piqué alapanyag szolgál. 

A Castelli kínálatából a víztaszító és szélálló mezek közé tartozik például a GABBA ROS mez. A mez eleje enyhén szigetelt és vízálló az exkluzív GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm alapanyagnak köszönhetően. 

Tipp: A nők és férfiak számára készült pamutpólókban azután is elegáns marad, ha már leszáll a bicikliről. 


4. Kiváló minőségű kerékpáros ruházat számos menő funkcióval

A Castelli kínálatából még a legigényesebb vásárlók is választanak. Webáruházunkban a Castelli kerékpáros ruházat különböző szabásvonalaiból, alapanyagaiból és színeiből válogathat. A kínálatban megtalálja a klasszikus sötétebb színeket, de a fényvisszaverő elemekkel ellátott, feltűnő darabokat is - a Castelli sötét és élénk színekben is gyártja például a számos előnyére büszke A BLOCCO kerékpáros mezt.  

Ez a mez a ProSecco Micromesh alapanyagból készült, amely gondoskodik a kiváló nedvességelvezetés biztosításáról. A mez oldalsó panelei hálósak, ami lehetővé teszi a hő elvezetését, így a forróságban is biztosítja a hőkomfortot. 

A mez ujjai a rugalmas Velocity Rev2 szövetből készültek, ami nagyon testhezállóvá teszi, és nem korlátozzák a mozgást. Nem maradt le róla a teljes hosszúságú YKK® Vislon® cipzár sem, amely könnyebb, mint a hagyományos fémcipzárak, és menet közben könnyedén fel- és lehúzható. 

A Castelli mezeken többek között három hátsó zsebet talál, a középsőben egy extra sztreccsbetéttel és egy fényvisszaverő panellel. Az alján szilikon részek vannak, hogy a mez jól tartson. 



5. A Castelli együttműködése a világcsúcstartó kerékpáros csapatokkal

A Castelli jelenleg támogatja a Garmin-Cervélo profi kerékpáros csapatot és együttműködik vele. Ennek az együttműködésnek köszönhetően számos új ötlet születik, amelyek minden bizonnyal még több újítást hoznak a minőségi kerékpáros ruházat világába.


Tipp: A Castelli ruházat kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a megfelelő méretet válassza. Az olaszok általában kisebb termetűek, ezért a márka ruhái kisebbek lehetnek, mint amihez mi hozzászoktunk. Javasoljuk, hogy egy vagy két számmal nagyobb méretet válasszon.