5 érv, hogy a Scottot válassza

Tag-ek:
5 érv, hogy a Scottot válassza>

Készül az új szezonra és a kerékpáros ruhatárát is szeretné egy kicsit átformálni? Olyan márkák között kutakodik, amelyek nemcsak minőségi alapanyagból készülnek, hanem a kényelmét is biztosítják? Öt érvünk van arra, amiért a Scottot kell választania, egy olyan márkát, amely a kényelmen kívül még jó ár-érték arányt, egyszerű és hatékony kialakítást és rengeteg olyan funkciót kínál, amelyet a kezdő és a profi kerékpárosok egyaránt díjazni fognak. 

1. Egyszerű kialakítás és számos menő dolog

A Scott márka kerékpáros ruházatát kifejezetten akkor fogja kedvelni, ha egyrészt az egyszerű dizájn híve, másrészt a hasznos holmikra is igényt tart. A Scott kerékpáros mezek fél-autolock cipzárral rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a cipzár a kívánt helyzetben marad, és nem fog csak úgy magától csúszkálni. A rugalmas alsó szegélyen lévő szilikonnak köszönhetően a mez a helyén marad. A hálós részek kiváló nedvességelvezetést biztosítanak. A mez hátoldalán található zsebek remek menedéket nyújtanak a kisebb alapdolgok számára. 


2. Taposson bele az esőben és a szélben is 

A szél vagy az eső ürügyet adott arra, hogy lemondjon a kerékpározásról? A DRYOzone alapanyag által pillanatok alatt felülkerekedhet az időjáráson. Próbálja ki a Scott dzsekik egyikét, amelyek víz- és szélállóságukkal egyaránt kitűnnek. 

A DRYOzone alapanyagnál, amelyből a Scott dzsekikben készülnek, már azon sem kell aggódnia, hogy a ruhája vizes lesz. Az eső lefolyik a legfelső anyagrétegen lévő vízlepergető anyagon, és nem szívja magába a nedvességet. A DRYOsphere anyag az Ön segítőtársa lesz, főleg a kedvezőtlen időjárási körülményekben. De a légáteresztő védőgréteg az esővel is megbirkózik.


3. Szabad mozgás - DUROxpand

Néha úgy érzi, hogy nem tud megfelelően mozogni a kerékpáros ruházatban, hogy túl szűk és nem nyúlik? Általában nem csak a nem megfelelő méret vagy a nem testhezálló szabásvonal a gond. Gyakran az alapanyag is okolható. De a Scott kerékpáros mezek és nadrágok nem veszik el a kerékpározás örömét. A négy oldalra nyúló DUROxpand anyag a Scott mezeknél és nadrágoknál szabad mozgást biztosít, amit főleg a hosszabb túrákon fog díjazni. A ruházat így könnyen a testhez idomul.


4. Száraz és kényelmes kerékpározás - DYROxcell

Az átizzadt ruházat, ami miatt el kezd fázni, biztosan nem fokozza a kerékpározás kényelmét, ráadásul fennáll a megfázás veszélye is. Kíváncsi, hogy hogyan oldja meg ezt a problémát? Ismételten ne becsülje alá a megfelelő anyag kiválasztásának a fontosságát. A Scott kerékpáros ruházat kényelmet biztosít a gyorsan száradó DRYOxcell anyag révén, amely gyorsabban szárad, mint a hagyományos anyagok, és nem szívja magába a nedvességet.

És hogyan működik mindez? A DRYOxcell gyorsan száradó technológián alapul, amely a nedvességet közvetlenül a bőrről vezeti el, és az anyag nagyobb felületén oszlatja el. Ez felgyorsítja a párolgási folyamatot, és sokkal tovább tartja szárazon a ruhákat. 


5. Kínálatunkban tényleg mindenki számára van valami

A Scott márka különböző anyagokból, szabásvonalakból, mintákból és színekből készült kerékpáros ruházatot kínál. Jobban kedveli a kerékpáros pamuttrikókat? A Scott márka mezeinek a kínálatában több színben is talál organikus pamut mezeket, amelyek univerzális használatra alkalmasak. Csakis Önön múlik, hogy mivel bővíti a kerékpáros ruhatárát ebben a szezonban. Az idei újdonságokat azonnal megtekintheti a webáruházunkban.