5 érv amellett, hogy a Le Col márka segít növelni a teljesítményét

Tag-ek:
5 érv amellett, hogy a Le Col márka segít növelni a teljesítményét>

Nemrégiben a brit Le Col márka új termékeivel bővítettük a kínálatunkat. A márka kerékpáros mezeket és nadrágokat, valamint minőségi kiegészítőket kínál. Nézzünk együtt ennek a márkának a körmére egy kicsit. Kinek való, mit várhat tőle, és miért érdemes a Le Col-t a kerékpáros-ruhatárába besorolni?

1. Olasz minőség

A Le Col márka egy profi versenyző azon törekvéséből született, hogy a legjobb kerékpáros ruházatot hozza létre, amely növeli a teljesítményét. A márkát az egykori brit kerékpáros, Yanto Barker alapította, aki az összes felhasznált alapanyagot a saját bőrén tesztelte és tökéletesítette. 


A szakmai tapasztalatának köszönhetően a márka kifinomult részletekkel érkezik, és most is folyamatosan továbbfejlesztik és tesztelik az új termékeiket. A Le Col gyártóüzem ráadásul Olaszországban található, ami nem csak a kerékpározás világában képviseli a minőség garanciáját.


2. Ideális felszerelés a forró nyári napokra

A Le Col mezeket könnyűségük és légáteresztő képességük jellemzi, így tökéletesek a forró nyári időjáráshoz. Ráadásul a négy irányban nyúló és laza szabású alapanyag egyáltalán nem akadályozza a mozgást, így a hosszú túrák sem lesznek kényelmetlenek. Ha hosszú órákat tölt a nyeregben, akkor például a Hors Category Jersey II mezt javasoljuk. Hidegebb napokon karvédővel és mellénnyel kombinálva is használhatja.


3. Újrahasznosítás - a fenntarthatósághoz vezető út

A Le Col kínálatában Pro Eco mezek is szerepelnek, amelyek kizárólag újrahasznosított fonalakból készülnek Lycrává feldolgozva, ami ugyanolyan légáteresztő, nedvességelvezető és támogató tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kevésbé fenntartható alternatívák. 

A mez alján és az ujjakon található szilikonszegélyek által a mez gond nélkül a helyén marad. A mez teljes hosszában YKK cipzárral és három hátsó zsebbel van ellátva. Még egy cipzáras zsebbel is rendelkezik, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

4. Az esőben is gond nélkül

Minőségi vízálló mezt keres? A Pro Rain mez lesz Önnek a megfelelő választás. Ez a mez a WorldTour során született, és a melegebb, nedvesebb napokon zajló intenzív versenyek körülményeihez fejlesztették ki. Szárazon tart, valamint légáteresztő és könnyű. A mez oldalrészén sztreccs panelek vannak, amelyek további szellőzést tesznek lehetővé. A mez vízálló elülső cipzárral, nyomtatott fényvisszaverő logókkal és három hátsó zsebbel rendelkezik, fényvisszaverő csíkkal.

5. A versenyzők számára a legjobbat

Prémium minőségű alapanyagot szeretne, amely a leggyorsabb versenyt is kibírja? Akkor Önnek a Pro Aero mezt javasoljuk, amelyet a gyártás során szélcsatornában és a legmagasabb szintű versenyeken teszteltek.

A Le Col márkát a profi kerékpárosok világszerte előszeretettel használják. Bradley Marc Wiggins, egy korábbi profi országúti és pályakerékpáros, kijelentette, hogy „a Le Col a legjobb, teljesítményt támogató kerékpáros ruházat, mi a piacon elérhető”. Még saját kollekciót is tervezett a Le Col számára, „Le Col by Wiggins” elnevezéssel. 

Az ujjakon és az elején stratégiailag elhelyezett szövetekkel ez a mez elnyomja a levegőt és csökkenti a légellenállást. Az ujjakon és a derékrészen szintén megtalálhatók a szilikonszegélyek. A mez hátulján lézervágott fényvisszaverő elemek biztosítják a láthatóságot az úton. A mezen ismét megtalálható a három hátsó zseb. 

Tipp: Ennek professzionális versenyszabásvonala van. Ha kissé lazább szabásvonalat szeretne, javasoljuk, hogy válasszon egy másik Le Col mezt, vagy válasszon nagyobb méretet (ami viszont befolyásolni fogja az aerodinamikai előnyeit).