5 érv, amelyek miatt érdemes befektetni a UYN márkába

Tag-ek:
5 érv, amelyek miatt érdemes befektetni a UYN márkába>

A forró időjárás nyáron néha nagyon kellemetlenné teheti a kerékpározást. Erről viszont a leggyakrabban a nem megfelelő kerékpáros ruházat tehet. A kellemetlen hőmérsékleti viszonyokkal például az olasz UYN márka kiváló minőségű kerékpáros ruházatával lehet felvenni a harcot, amelyre az olasz dizájn és a szabadalmaztatott alapanyagok kominációja a jellemző. Akkor most vegyük górcső alá, és nézzük meg, hogy miért érdemes a UYN márkába befektetni.

1. Szerelem az első érintésre

“Unleash Your Nature”, ez a UYN márka mottója, azaz engedd szabadjára az igazi természetedet. Hogy ez miért van így, az már az első érintésre kiderül. Ismeri azt az érzést, amikor pillanatok alatt rájön, hogy egy kiváló minőségű anyagból készült kerékpáros ruhadarabot tart a kezében? A különbséget szinte azonnal észre fogja venni, és még csak fel sem kell vennie, hogy meggyőzze magát róla. 


A UYN mezek rugalmas textíliából készülnek, ami tökéletesen követi a test vonalát maximális aerodinamikát biztosítva. A mez hátoldaláról a hőszabályozó mikroperforációk sem hiányoznak, amelyek gondoskodnak az izzadságelvezetésről.

2. Exkluzív csomagolás

Ki gondolta volna, hogy egy sportruházat kicsomagolása ekkora élmény lehet? Ha a UYN márkától rendel ruházatot, exkluzív csomagolásra számíthat, amelyben minden információt megtalál a felhasznált alapanyagról, a jellemzőkről és a UYN márkáról. Mindezt professzionális grafikai kivitelezésben. Ha a csúcsminőséget keresi, a UYN márkával határozottan nem fog melléfogni.



3. Természetes antibakteriális szálak, hogy a kényelme maximális legyen

A UYN márkát nemcsak a csomagolása különbözteti meg, hanem a ruházat alapanyagaként használt speciális NATEX növényi rostszálak is. A rostszálakra jellemző antibakteriális tulajdonságok hozzájárulnak a szagok kialakulásának a csökkentéséhez. Ráadásul 50 %-kal gyorsabban szárad, és a többi anyaghoz képest 25 %-kal könnyebb.

Az alapanyag kiválóan elvezeti az izzadságot, és lényegesen sokkal gyorsabban szárad. Most már nem kell a nyári kerékpáros túrára ellenségként tekintenie, mert maximális élvezettel vetheti magát bele. 

Az AIRNEX textília csapdába ejti a hőt és hatékony szigetelő hatást fejt ki. Emellett abszolút fenntartható, és a UYN-termékek gyártásából származó maradék alapanyagokból készül. Ennek eredményeként a UYN márka eljutott a hulladékmentes gyártási folyamatig. 

4. A kényelmetlen varrásoknak vége

Zavarják a kényelmetlen varrások a kerékpáros ruházatán? A UYN ruházatával ezt a gondot is letudhatja. A márka ugyanis csak a szükséges minimális mennyiségű varrást alkalmazza, és a biciklizést (vagy más sportokat) sokkal magasabb szintre emeli. Ráadásul, mivel nagyon rugalmas az alapanyaga, a mozgást sem korlátozza. 


További előnye, hogy a UYN mezek alatt nem kell alsóneműt viselnie. És amiatt sem kell aggódnia, hogy a UYN márkába való befektetéssel jelentősen meghaladja a költségvetését, mint a többi márka esetében.



5. Hulladékmentes gyártás

Önnek is számít, hogy egy márkának milyen a hozzáállása a környezetvédelemhez? A UYN elsődleges prioritásai közé a fenntarthatóság és a környezetbarát megoldások tartoznak. Ez nem is csoda, hiszen a UYN megkapta a nemzetközi OEKO-TEX minősítést. Ez a minősítést biztosítja Önt arról, hogy a vállalat a legszigorúbb fenntarthatósági kritériumoknak is megfelel a gyártás során. 

A UYN még egy olyan speciális technológiát is kifejlesztett, amely évente akár 100 millió mikroműanyagszálat is képes kiszűrni. Termékei előállításához főként természetes szálakat használ, és azok kezelése csökkenti a mikroműanyagok eloszlását.