5 meggyőző érv, miért fogod a CamelBak márkával

Tag-ek:
5 meggyőző érv, miért fogod a CamelBak márkával >

Gondot okoz számodra, hogy olykor a kerékpáron nincs elegendő italod, és így a kerékpározás után teljesen összetört vagy a kimerültségtől? Próbáld ki a CamelBak márkát, amely nem hagy téged cserben.

1. A hidratálás kerékpározás közben még sosem volt ilyen egyszerű

Gondot okoz számodra, hogy olykor a kerékpáron nincs elegendő italod, és így a kerékpározás után teljesen összetört vagy a kimerültségtől? A megfelelő hidratálásra maga az amerikai CamelBak márka megalapítója is gondolt. Minden a HotterN’ Hell kerékpáros verseny 100 mérföldjén kezdődött 1988-ban. Ahogy arról a verseny neve is tanúskodik, a résztvevőknek rekkenő hőséggel kellett megbirkózniuk.

Az egyik versenyző, Michael Eidson úgy döntött, hogy a hidratálást a nyári hónapokban sajátos eredeti módon fogja megoldani. Mivel civil életmentőként dolgozott, kölcsönvett egy infúziós tasakot a gyorsmentőből, melyet elvitt magával a versenyre. Ezt megtöltötte vízzel, a mezének hátsó zsebébe tette, a csövet pedig átdobta a vállán és egy karika segítségével a ruhájához rögzítette. A többi versenyző abban az időben talán viccesnek találta őt, de egyben megszületett a kerékpáros felszerelés innovációjának új ötlete.

A CamelBak a mai napig csúcsminőségű kerékpáros ivótasakokat értékesít. Kerékpárosként így nem kell kerékpározás közben megállnod vagy elengedned a kormányt, ha épp inni akarsz. Így a CamelBak-ot nem csak a kerékpárosok kedvelték meg, hanem a sífutók, hegymászók és a magashegyi turisták is.


2. Ivótasak a vizeskulacs helyett

Akármilyen kerékpáros kaland is vár rád, a CamelBak segítségével igazi elsőosztályú hidratálást biztosíthatsz hozzá. A márka hátizsákjában könnyen elfér a kétliteres ivózsák is, a speciális cső segítségével pedig folyadékot vehetsz fel közvetlenül kerékpározás közben.

A Crux ivózsák 20 %-kal több vizet ad egy kortyra, ergonomikus fogantyúja van az egyszerűbb megtöltés érdekében, valamint nyitó/zárókarja van, aminek köszönhetően könnyedén elkerülhető a vízszivárgás. A szelep minden ivás után magától lezárul, ami segít elkerülni a kellemetlen csöpögést. Ráadásul ez az ivózsák igényes terhelési teszteken ment át és nem tartalmaz BPA, BPS és BPF vegyületeket, amelyek károsak lehetnek az egészségre.


A Hydroguard™ technológia pedig megakadályozza a baktériumok szaporodását a tasakban és a csőben.

3. Egy hátizsák, amibe igazán minden belefér

Egy olyan tökéletes hátizsákról álmodsz, amibe minden kerékpáros felszerelésed, a reggelid, a víz és még sok más minden is belefér? A CamelBak rögtön többfajta hátizsákot is kínál a megszokottnál nagyobb térrel.

Például a kedvelt M.U.L.E.® hátizsák tökéletes mérettel és a tárhely további intelligens megoldásaival büszkélkedhet, mint például könnyen elérhető zsebbel a felsőöltözet vagy egy eső utáni vizes kabát elhelyezésére. Továbbá találsz rajta levehető stabilizáló hevedereket is a fokozott rugalmasság és kényelem érdekében.

Következő kulcsfontosságú kiegészítője a Magnetic Tube Trap™, ami a CamelBak ivótasak csövének mágneses tartójaként működik. Az Air Support™ hátfal, amely rendkívül könnyű és maximálisan szellős anyagból készül, megőrzi kényelmedet a kerékpározás teljes ideje alatt.

Ha a lehető legkönnyebb hátizsákot keresed, javasoljuk, hogy válaszd a Classic Light (4 l térfogat) vagy a Rouge Light (7 l térfogat) hátizsákot.


4. Csúcsminőségű kerékpáros kulacsok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A CamelBak márka hátizsákjain kívül kínálatunkban kerékpáros kulacsokat is találsz. Az EDDY® + FILTERED kerékpáros kulacs vízszűrőjével tűnik ki. Bármerre is jársz, a vizet egyszerűen megtisztíthatod magadnak.

A víz két különálló szűrési szinten megy át – az üregszálas szűrő eltávolítja a baktériumokat, az élősködőket és a mikroműanyagokat, a ioncserélő szűrő pedig csökkenti az ólom, kellemetlen íz, a klór és további nem kívánatos vegyszerek mennyiségét.

A főtartály rendkívül ellenálló és könnyű Tritan™ Renew műanyagból készül, amit 50 %-ban újrahasznosított anyagból gyártanak. Ellenáll a kellemetlen szagoknak és foltoknak, valamint nem tartalmaz veszélyes BPA, BPS és BPF vegyületeket.

A további prémiumminőségű kulacsok, különböző színváltozatokban, úgy készültek, hogy biztonságosan illeszkedjenek a kulcstartó kosarakba. Könnyedén összenyomhatóak, te pedig sokkal kisebb erőfeszítéssel több folyadékot fogyaszthatsz. A kínálatban ráadásul gyerek kulacsokat is találsz, amelyek designjukkal a legkisebbeknek szereznek örömet. Ezek a kulacsok sem tartalmaznak BPA, BPS és BPF vegyületeket.

5. Újrahasznosított anyagokból készült veszélyes vegyszerek nélkül

Ha neked sem közömbös környezetünk sorsa és fontosnak tartod a veszélyes vegyszerek nélkül történő gyártást, a CamelBak márka felszerelései megfelelő választást jelentenek számodra. A CamelBak hátizsákok megkapták a Repurpose fenntarthatósági aranyérmet, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy a felszerelés újrahasznosított anyagokból készül, biztonságos vegyszerek használatával, és úgy lettek tervezve, hogy védjék a forrásokat és csökkentsék az eldobható anyagok mennyiségét.