5 ok, miért érdemes kipróbálni a Gobik téli kollekciót

Tag-ek:
5 ok, miért érdemes kipróbálni a Gobik téli kollekciót>

A Gobik egy fiatal spanyol márka, amely csak nemrégiben, 2010-ben keletkezett. Ezt a márkát egészen biztosan ismered a feltűnő színeinek és letisztult vonalainak köszönhetően. Idei téli kollekciója a legjobb teljesítményt kínálja a legnehezebb körülmények közt is. Miért nem hiányozhat ez a márka a te téli kerékpáros ruhatáradból sem?

1. Egyedülálló design

Mindenki, aki otthonosan mozog a kerékpáros világban, rögtön első pillantásra felismeri a Gobik márkát. Letisztult vonalak, feltűnő színek és az unisex mezek széles kínálata tartoznak a márka főbb ismertetőjelei közé. A ruházat minimalista benyomást kelt és leginkább azok értékelik nagyra, akik nem extravagáns, mintás darabokat keresnek, de mégis nagyot akarnak villantani a bringán. Részünkről szerelem első látásra!

2. A minőség garanciája

A Gobik márka a kerékpáros ruházat gyártására a legjobb minőségű anyagokat használja, mint amilyen például az Event® társaság szél- és vízálló DVStretch™ Membránja vagy a rendkívül puha merinó gyapjú, amely a testhőmérséklet tökéletes szabályozását biztosítja időjárástól függetlenül. Ráadásul a Gobik elkötelezte magát az állandó és fenntartható fejlesztésre a legmegfelelőbb anyagok használatával.

3. A víz és a szél nem feltétlenül az ellenségeink

Téged is gyakran eltántorít a kerékpározástól a szél és az eső? A Gobik mez az Event® társaság DVStretch™ membránját tartalmazza, amely védelmet biztosít a széllel szemben és egyben vízálló is, valamint megfelelő szellőzést és rugalmasságot is garantál. Ezáltal kiválóan alkalmas a rendszeres kerékpártúrákra és edzésekre.


4. Maradj melegben

A Gobik prémiumminőségű anyagokat használ, hogy maximális kényelmet adjon a kerékpározáshoz hideg időben is. A kínálatban például megtalálhatók a merinó gyapjúból készült funkcionális trikók. Ez az anyag kiváló hőszabályozó képességéről és nedvességelvezető tulajdonságairól ismert.

Az ARMOUR THERMAL bélelt kerékpáros kabát külső rétegére Polartec ® Neoshell® anyagot használnak, amely vízhatlansága és szellőzőképessége révén tűnik ki.

Gobik nadrágjaink kínálatából javasoljuk kipróbálni a LIMITED 5.0 K10 kantáros nadrágot. Ez dupla sűrűségű K10 kerékpáros betétet tartalmaz bakteriosztatikus hatású E.I.T Carbonium Flash szövettel.

5. Szabadalmaztatott Gobik Retention Rendszer, amellyel semmit nem veszítesz el

Eleged van már abból, hogy folyton azon rettegj, nem esik-e ki véletlenül valami a zsebedből az úton kerékpározás közben? A Gobik Retention Rendszer egy szabadalmaztatott tökéletesítés a mezeken, ami maximális biztonságot garantál értékeidnek. Biztos lehetsz benne, hogy semmi sem esik ki belőle, akár országúti akár MTB kerékpáron bringázol.