Az Alé márka mellett szóló 5 érv>

Az olasz Alé márka nemcsak jellegzetes dizájnja és nagyon kényelmes alapanyaga miatt népszerű a kerékpárosok körében, hanem egyéb menő dolgok és technológiák miatt is, amelyekkel a kerékpározás igazi élmény. Nézzük meg együtt az öt legfontosabb okot, amiért az Alé ruházat semmiképpen sem hiányozhat az Ön kerékpáros ruhatárából.


1. A hobbi-kerékpárosoknak is megfelelő prémiumszintű márka

A 2013-ban Veronában alapított olasz Alé márka határozottan nem csak a profi kerékpárosok ruhatárába való. A márka egy kerékpáros legendához kötődik - alapítója Eddy Merckx, a belga profi kerékpáros. 

Az Alé kerékpáros ruhakínálatban a kerékpáros ruházat igazán széles választékát találja a kezdők, valamint a minőséget és kényelmet kedvelő haladó kerékpárosok számára egyaránt. Az „Alé rucik” esetében nincs mit aggódnia, hogy netalán tönkremennek, elszakadnak vagy elveszítik szellősségüket pár hónappal a vásárlás után. 

A teljes gyártási folyamat a tervezéstől a szállításig kizárólag Olaszországban zajlik, egy Veronához közeli gyárban, amely saját szabósággal és modern kutatólaboratóriummal rendelkezik. A profi és amatőr csapatok mindegyike hozzájárul a visszajelzéseivel az új mezek fejlesztéséhez.

2. Extravagáns motívumok a különbözni vágyóknak

Ha azt mondják, Alé, a legtöbb kerékpáros automatikusan az újszerű formatervezést alkalmazó márkára asszociál, ami első pillantásra felkelti a figyelmet. Ha Ön az a kerékpáros típus, aki nem fél a merész mintáktól és színektől, akkor válassza a MEXICO, PR_R KENYA, PR-R TATOO vagy a VERSILIA kerékpáros mezt, amellyel könnyen kimutathatja személyiségét a bringán. 

Azoknak a nőknek, akik nem félnek az extravagáns viselettől, ajánljuk a TIGER LADY vagy a SKULL LADY mezeket. A VERSILIA LADY, a BUTTERFLY LADY vagy a FIORI LADY mezekkel pedig remekül hangolódhat a tavaszra. 

Az Alé mezek kínálatában megtalálja például a DELTA, a STARS vagy a COLOR BLOCK mezek által nyújtotta visszafogottabb modelleket is. A női ruházat terén a CRYSTAL LADY vagy COLOR BLOCK LADY mezek jöhetnek szóba. 

3. Lézermetszett ujjak és egyéb menő dolgok

Nem véletlenül mondják, hogy az Alé mezek olyanok, mint egy második bőr. A mezek három különböző szövetből készülnek, hogy a funkcionalitásuk maximális legyen. Minden egyes ruhadarabhoz innovatív szöveteket használnak, hogy megfeleljenek az egyes testrészek követelményeinek. 

A lézervágott ujjak tökéletesen passzolnak, és a szilikonszegély által a mez a helyén marad az egész út során. A mez rendkívül könnyű és szellős, a hátoldalon pedig antisztatikus Rap Dry Carbon szövet van, amelyen három zseb található. A speciális UV-védelem és a nedvességszabályozás révén melegebb időben is alkalmasak.

A kerékpáros nadrág kényelmes szilikon szegéllyel és rugalmas anyagból készült, puha, dupla derékpánttal. A kerékpáros nadrágok betétjeinél mindig figyelembe veszik a női és férfi anatómiát. Hölgyek és urak számára az Alé kiváló minőségű kerékpáros betéteket kínál, amelyek rugalmas mikroszálból készülnek. A betét teljes felülete szellős, így maximális kényelmet biztosít menet közben. 

4. A biztonsági elemek kiváló láthatóságot nyújtanak 

Az Alé kerékpáros ruházatot nemcsak a merész színek jellemzik. A márka a biztonsági fényvisszaverő elemekre is odafigyel, amelyek által Ön teljes mértékben látható lesz. 

Ezt bizonyítja például az IRIDESCENT WINTER szélálló kerékpáros kabát, amelyet rossz időben kifejezetten értékelni fog. A fényes és fényvisszaverő szélálló anyag „kaméleonszerű” megjelenést ad ennek a kabátnak, ezáltal kivételes éjszakai láthatóságot biztosít. A szövetet üveg mikroszemcsék borítják, így a kabát még sötétben is jól látható. 

A fényvisszaverő elemek megtalálhatók a mezeken és a kabátokon, valamint a nadrágokon és a kiegészítőkön. 

5. Egy márka, amelynek női oldala is van

Az Alé márka arról is híres, hogy sok professzionális női csapatot is támogat. Ennek eredményeképpen a női kollekcióra különösen nagy gondot fordít. Az Alé például kifejlesztette saját kerékpáros betétjeit, amelyeket kifejezetten nők számára terveztek. Hasonlóképpen a kifejezetten a női testre tervezett szabásvonalak és részletek kidolgozására összpontosít. Az Alé kollekciójában is nagy hangsúlyt fektet a dizájnra és a rengeteg divatos színre a kerékpáros divat világában, amelyek mindenképpen megérdemlik az Ön figyelmét.