Biztonságos kerékpározás: 5 érv a POC mellett

Tag-ek:
Biztonságos kerékpározás: 5 érv a POC mellett>

Ha a biztonságos kerékpározást említjük, sokaknak először a svéd POC márka jut eszébe, amely nemcsak exkluzív kerékpáros felszereléseket, például sisakokat, védőket vagy szemüvegeket kínál, hanem saját, modern kerékpáros ruházatot is. Mitől is olyan egyedi a POC, és miért érdemes ebbe a márkába befektetni? 

1. MIPS technológia - kínálatunk legbiztonságosabb sisakjai

Bár a POC kerékpáros felszerelései biztosan nem a legolcsóbbak, de ha megveszi őket, cserébe egy igazán jó minőségű és biztonságos kiegészítőt kap, amely akár az életét is megmentheti. 

A POC márkát elsősorban a fejlett technológiával gyártott sisakokkal hozzák összefüggésbe, amelyek a biztonság szinonimái. Az egyik ok, amiért a POC sisakokat a kerékpárosok világában dicsérik, a MIPS® rendszer alkalmazása.

Bizonyos típusú sisakokban a MIPS® rendszer fokozott védelmet nyújt. A rendszer valójában egyfajta felfüggesztésként működik a sisakban, ami nagymértékben csökkenti a forgási erők mennyiségét, megakadályozva, hogy azok egészen az agyig eljussanak. 

2. Egy csip, amely megmentheti az életét

Tudta, hogy a POC bizonyos sisakjait úgy tervezték, hogy baleset esetén a mentők a lehető leggyorsabban tudjanak segíteni? Ha Ön a kihívásokkal teli terepen való kerékpározás rajongója, és Önt a vadon sem tartja vissza, akkor ezeket a sisakokat pontosan Önnek tervezték.

Ezek a sisakok tartalmaznak egy NFC orvosi azonosító csipet, amely tárolja a kerékpáros létfontosságú adatait, amelyek a baleset helyszínén azonnal hozzáférhetők. Egészségügyi profilját és elérhetőségeit közvetlenül a sisakba töltheti fel. 

Ráadásul a sisak hátuljába épített RECCO® fényvisszaverő által a mentők sérülés esetén gyorsan és könnyen megtalálják Önt, bárhol is legyen. 



3. Carl Zeiss közreműködésével kifejlesztett szemüvegek

Sokat számít Önnek az éles és tiszta látás, valamint a kifinomult dizájn? A POC szemüvegek kiváló minőségű Clarity lencsékkel rendelkeznek, amelyeket az optikai ipar vezető vállalatával, a Carl Zeiss-szel együttműködve fejlesztettek ki. Világosabbá teszik a kilátást, és tisztán láthatja az összes bukkanót az úton, és lehetővé teszik a perifériás látást is. 

A szemüvegnek tartós kerete van, amely, ha leesik is, nem sérül meg. Ezenfelül kiemelkedően könnyű a szerkezete. Egyes típusoknál hidrofil gumi található a szemüveg szárán és az orrnál. Ezáltal a szemüveg alig mozdul el az arcáról, akár még izzadás vagy eső esetén is a helyén marad. Mondanom sem kell, hogy a magas szintű UV-védelem a POC szemüvegek minden típusánál adott. 

4. Védők, amelyek alkalmazkodnak Önhöz

A népszerű sisakok és szemüvegek mellett a POC nagyon kényelmes védőket is kínál. Ezek úgy vannak kialakítva, hogy a testhőmérséklet függvényében lágyulnak, de ütközéskor azonnal megkeményednek, hogy elnyeljék az ütést. 

A védők alapanyagaként az intelligens, 3D-s VPD-anyagot használják. Az izzadságot és a nedvességet is elvezeti. A védők 3D-s formázással készültek, hogy tökéletesen illeszkedjenek a térdhez. 

5. Ultramodern és kifinomult dizájn

Számít Önnek a modern és figyelemfelkeltő dizájn? A POC minden tartozékát úgy tervezték, hogy még a legigényesebb kerékpárosok számára is kínáljon választási lehetőséget. Ezen kívül nemcsak olyan kiegészítőket talál, mint a sisakok, védők és szemüvegek, amelyekről a POC márka a legismertebb, hanem saját kerékpáros ruházatot is. 

Webáruházunkban megtekintheti az új rövid és hosszú ujjú mezek választékát. A mezek izzadtságelvezető, funkcionális hálós alapanyagból készültek, ami nyáron kifejezetten jól jön. Hogy a mez maximálisan kényelmes legyen, a hátulja hosszabbított, továbbá szilikonszegélyes és rugalmas mandzsettája is van.