Az új Holokolo Elite kollekció forgatásának a kulisszái mögül

Tag-ek:
Az új Holokolo Elite kollekció forgatásának a kulisszái mögül >

Néhány héttel ezelőtt szlovák és cseh Holokolo csapatunk a Bratislava (Pozsony) melletti Pezinok (Bazin) térségében járt. Új kampányunkat a helyi szőlőhegyekre és erdőkbe vittük, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kerékpározás valóban mindenki számára elérhető, és hogy bemutassuk az új Holokolo Elite kollekciónkat. Hogyan néz ki valójában egy ilyen kampány forgatása? Rövid beszámolóval és egy csomó kulisszák mögötti fotóval jelentkezünk.

A kampányunkban brillírozó színészek először próbálhatták fel a Holokolo Elite mezeket. Szabadidős kerékpárosok kerékpáron és e-bike-on, profik a pelotonban vagy akár egy család a MTB-on – belőlük tevődött össze az új kampány szereplőgárdája. Különféle testalkatokkal és korosztályból, különböző teljesítményekkel. A kerékpározás nagyszerű élményét - függetlenül az erőnléti állapottól, kortól vagy súlytól - tényleg mindenki átélheti.

Minden testalkathoz igazodó alapanyag és szabásvonal - ez a „jelszava” az új Holokolo Elite kollekciónak, amely tucatnyi különféle dizájnnal érkezik a piacra, megfelel a legigényesebb elvárásoknak, észszerű áron. A mezek tervezésekor figyelembe vették a lehető legnagyobb kényelmet, főleg a rendkívüli szellőzésre, könnyűségre és a rugalmasságra való tekintettel. Természetesen az alapanyag nagyon kellemes, és a szabásvonal bármilyen testalkathoz passzol.



Az (E-)kerékpáron stílusosan, súlytól és mérettől függetlenül

Hétfő délután van, és most találkozunk a forgatás első résztvevőivel. Két idősebb kerékpáros érkezik a helyszínre e-biciklivel, és azonnal lecserélik ruháikat a Holokolo Elite kollekció mezére és kerékpáros nadrágjára. Elindultunk az operatőrökből és egy rendezőből álló csapattal együtt a Rozálka Gyógyközponttól a néhány kilométerre fekvő pezinoki szőlőhegyek irányába. Mindkét résztvevő izgatottan várja a forgatást - ki gondolta volna, hogy egy nap az e-biciklivel közlekedő szabadidős kerékpárosok lesznek a kerékpáros ruházat reklámfilmjének a főszereplői?

A forgatás előtt az egyik bringás, aki általában 6 XL-es méretet visel, elárulta nekünk: „Mindig is egyszerű pamutpólóban és nadrágban kellett tekernem az e-biciklimet, mert alig volt olyan kerékpármárka, amelyik gyártott volna bármit is az én méretemben”. Az új Holokolo kampány is ezt mutatja – tényleg mindenki számára van megfelelő méret.


Tipp: Az új Holokolo Elite kollekció igazán széles méretválasztékot kínál. A méretekből a hölgyek XS-től 2XL-ig, az urak S-től 6XL-ig választhatnak. Ráadásul a mezek aerodinamikus szabásvonala minden testalkathoz remekül igazodnak. Tehát a plusz kilók semmiképpen sem jelentenek olyan akadályt, ami meggátolná, hogy száz százalékban átadhassa magát a kerékpározás nagyszerű élményének.

Öltözzenek egymáshoz, még kerékpározás közben is

Lassan közeledik az este és a naplemente. Újabb jelenet következik, ezúttal egy fiatal párról, akik országúti kerékpárral közlekednek, és ezzel zárul az egész videófelvétel. Holokolo mezek jelennek meg a színen, a vidám színeikkel és merész mintáikkal együtt. A forgatás azonban még messze nem ért véget számunkra. Ahogy a naplementét, úgy a napfelkeltét sem hagyhatjuk ki a szőlőhegyen, így másnap nagyon korán kell ébrednünk



Tipp: Az új Elite kollekció számos ún. matchymatchy dizájnt kínál, így a kerékpáron az outfit-jüket a partnerével könnyedén összepárosíthatják. Azoknak, akik a kerékpáron szívesen tetszelegnek a sztárszerepben, és nem szeretnek a környezetükbe beleolvadni, javasoljuk például az ALIVE vagy a PASSIONATE modellek kipróbálását. Ezzel ellentétben, a kevésbé feltűnő, de érdekes minták kedvelői örülni fognak például a SURPRISED, a JOLLY vagy a KIND mezeknek.

Prémium minőségű alapanyag optimális hőmérséklet-szabályozással (nem csak profiknak)

A következő forgatási nap kezdetét a reggel öt óra előtti ébresztés és az első résztvevőkkel való találkozás jegyében telik, akik a női pelotonban játszák majd a szerepüket. A tökéletes napfelkeltét kamerával megörökíteni nem könnyű feladat, ezért inkább az egész csapattal és az első szereplőkkel együtt érkezünk a helyszínre, hogy ne maradjunk le egyetlen csodálatos felvételről sem.

Végül a szerencse ránk mosolygott, és a szlovákiai Pezinokban a napfelkeltének még azok is örülnek, akik nem igazán azok a korán kelő típusok. Később a női mezőny többi tagja is megérkezik a helyszínre, és lassan áttérünk a többi szereplőre, akik a férfi mezőnyben kaptak szerepet.

„Igazán remek, hogy hús-vér kerékpárosokat szereztek a fotózásra, beleértve a nagyobb méretűeket is. Remélem, ebből más márkák is ihletet merítenek,” mondja a fotózás egyik résztvevője, aki szintén egy aktívan kerékpározó hölgy, és aki szintén a nagyobb méretű kerékpáros ruházatból választ.

Tipp: Ha maximálisan élvezni szeretné a kerékpározást, megfelelő kerékpáros ruházat nélkül nem boldogul. De mi van akkor, ha nem akar ezreket befektetni az új felszerelésbe, de mégis a legjobb minőségű felszerelést szeretné beszerezni, amely tekerés közben nem fogja korlátozni?

A Holokolo Elite mezek prémium minőségű DeanSilk szövetből készülnek, amely optimális hőmérséklet-szabályozást biztosít hűsítő hatással. A DeanSilk szövet puhaságáról, nagyfokú rugalmasságáról és maximális légáteresztő képességéről ismert.



Menő cuccok mindenütt, ahová csak néz

Felvétel indul, csapó, és ... tessék! A borok kis falujába, Limbachba megyünk, és a férfi peloton jelenetére kerül éppen sor. A rendezőnek és az operatőröknek nem könnyű, de a feladat egyértelmű – minél több részletet és menő cuccot kell megmutatni színészeink kerékpárútja során. És ők bizonyára nem riadnak vissza a gyors száguldástól az utakon, sőt, éppen ellenkezőleg, már hozzászoktak. De hála a nagyszerű csapatunknak, az eredmény nagyszerű lett, és a videóban sikerült megörökíteni az új Holokolo Elite kollekció számos részletét és fejlesztését.



Tipp: A Holokolo kollekció új mezei például olyan tökéletesen kidolgozott részletekkel okoznak meglepetést, mint a könnyű zárláncos YKK cipzár és a látványos kivitelezésű Holokolo logó, amely a nyakrészen is szövetborítással van ellátva, így védi a kerékpárost a horzsolásoktól.

A meznek három megerősített hátsó zsebe és egy speciális rejtett cipzáras oldalzsebe is van. Az olasz MARC szilikonszegély szépen a helyén tartja a mezt menet közben. A mezeken kimondottan kedvelt a visszavarrt ujj, a meghosszított hátrész és a biztonsági fényvisszaverő sáv.



Kerékpárra fel, minőségi bringás ruházatban, az egész családdal együtt

A nap majdnem olyan erősen süt, mint nyáron, és egy felhő sincs az égen. Csapatunknak sikerült kiválóan megtervezni a forgatást és a fotózást, annak ellenére, hogy az előrejelzés eleinte nem ezt sugallta. Hamarosan elérkezünk az utolsó jelenethez, amelyben nem csak a kerékpárosok egy, éppen kerékpártúrára induló család szerepét játszák el, hanem a főszerepet (a videóban nem látható) egy drón játssza, amely az akciót egy teljesen más szemszögből veszi fel a videónkhoz.

Amint az első esőcseppek lehullnak az égből, csapatunk befejezi a forgatást. Ez aztán a valóban tökéletes időzítés! Elbúcsúzunk a színészektől is, és mindannyian kíváncsian várjuk a végeredményt. El vagyunk ragadtatva a színészek, a rendező, az operatőrök és a fotósok abszolút briliáns teljesítményétől, akik tényleg a legjobbat hozták ki magukból a forgatás és a fényképezés alatt.

Tipp: A Holokolo márka nem csak felnőttek számára kínál kiváló minőségű kerékpáros mezeket. A kicsiknek is választhat játékos és vidám mintájú kerékpáros felszereléseket. Nagy hangsúlyt fektettünk a játékos mintákra, amelyek között gyermekei garantáltan megtalálják a kedvükre valót. A kifinomult részletek és az élénk színek első látásra elnyerik a tetszésüket. És még egy felnőtt mezzel is összepárosíthatja őket!


Böngéssze végig a teljes Holokolo Elite kollekciót a  webáruházunkban. Ismerje meg az új Holokolo Elite kollekció férfi és női ruházati modelljeit.