A Monton márka 5 okból is meglepi Önt>

1. DeanDot és DeanSilk alapanyagok kombinációja, hogy a kényelem maximális legyen

A Monton mezeket a minőségi DeanDot és DeanSilk alapanyagok párosa alkotja, amelyek biztosítják bringázás közben a szellőzést és a kényelmet. A puha DeanDot szövet a speciális bambuszszálaknak köszönhetően elvezeti az izzadságot, valamint hűsítő funkcióval és antibakteriális tulajdonságokkal látja el. A prémiumszintű puha DeanSilk szövet biztosítja a mez nyúlását, hogy tökéletesen a testhez simuljon. 


2. Minták és színek, amelyek mindenkinek illenek

A kellemes és a földszínek közül mindenki válogathat, és nincs hiány olyan mintákból sem azok számára, akik szeretnék, hogy észrevegyék őket a kerékpáron. Valódi Monton márkájú meze lehet minden nőnek és férfinak.

Az egyszerű, de eredeti dizájn kedvelőinek például a Desert, Beach, Forest vagy Iceberg mezeket javasoljuk. A hölgyek értékelni fogják a Color Flow Lady vagy Water Flow Lady mezeket. 

Inkább a mintákat kedveli? Próbálja ki a Scia mezeket. A hölgyeknek pedig a Sunflower Lady, Leopard Lady vagy Flamingo Lady mezeket javasoljuk.  


3. Kerékpáros ruházat az apróbb testfelépítéshez

Gyakorta a kerékpáros ruházat legkisebb mérete sem jó Önre? A szűkített szabású Monton mezek olyanok lesznek, mintha magára öntötték volna. A rugalmas alapanyag révén a mezek tökéletesen simulnak a testhez, ugyanakkor nem gátolják a szabad mozgást a bringán. 

A nők az XS-estől az XL-esig, a férfiak az S-estől a 3Xl-esig terjedő méretek közül válogathatnak.


4. Praktikus sajátosságok

A Monton ruházatnak kiemelkedő a légáteresztő képessége, könnyűsége és az antibakteriális alapanyaga. A kényelmet a varratmentes ujjak és a mez szilikon szegélye garantálják. A mez az egész tekerés során ott marad, ahol lennie kell. Emellett YKK® cipzár is van rajta, amely nem csak a bringások körében ismert a minőségéről. A mezen három hátsó zseb és a biztonságos tekerést garantáló fényvisszaverő elemek is megtalálhatók. 

Ugyanígy a Monton kerékpáros nadrágok is maximális kényelmet biztosítanak a jól megválasztott alapanyagok, a szilikonszegélyek és a kiváló minőségű habszivacs kerékpáros betét kombinációjával, amelyekkel a következő pontban foglalkozunk.

 

Előnyös áron szeretné megszerezni a Monton ruházatot? Tekintse meg az előnyös férfi és női szetteket a webáruházunkban. 


5. Zavartalan kerékpározás minőségi kerékpáros betétekkel

A Monton márka más vezető kerékpáros ruházatok gyártóival, például a Castellivel és a Santinivel együtt többfajta kerékpáros betétet kínál, hogy hosszú távokon is élvezhesse a maximális kényelmet igénylő kerékpározást. A Monton Dolomiti PRO vagy a Monton Urban+ Green kerékpáros betétek közül választhat. 

A Monton Dolomiti PRO kerékpáros betét nyitott cellás habból készült. Két rétegből áll – az első réteg kiemelkedő rugalmassága maximális védelmet biztosít tekerés közben. A második, kissé vastagabb réteg megvédi Önt a dörzsölődésektől a hosszabb túrák során. A szellős és gyorsan száradó alapanyag magától értetődő. 

A Monton Urban+ Green kerékpáros betétet főleg a kezdők tartják nagyra, akik nem tekernek napi 4 óránál többet. Anatómiai szempontból kialakított szellőzőnyílásai elősegítik a vérkeringés áramlását még az ülőizmok leginkább megterhelt részein is.

Ne feledje, hogy a kerékpáros nadrág alá már nem való az alsónemű, sőt, ha felveszi alá, egészségügyi problémákat vagy kellemetlenségeket okozhat. Ugyanis ezt a kerékpáros betétet úgy alakították ki, hogy közvetlenül a bőrrel érintkezzen, így a rövidebb túrák az egyébként gyakran szükséges védőkrém nélkül is megoldhatók.

A megfelelő kerékpáros betét kiválasztásáról ebben a cikkben olvashat.