A Holokolo mezek áttekintése a bloggerek szemszögéből

Tag-ek:
A Holokolo mezek áttekintése a bloggerek szemszögéből>

Nemrég lehetővé tettük bloggereink számára, hogy a saját bőrükön teszteljék a Holokolo mezeket. Milyen volt a mezekben tekerni? Olvassa el a teljes áttekintést, amelyben Daniela, Adrian és Stanley áttekintették a mezek kivitelezését, alapanyagát, szabásvonalát vagy funkcionalitását, valamint a mezek által kínált összes menő dolgot. 

Színek és minták széles skálája

Daniela:

„Nem volt könnyű kiválasztani mindössze két mezt a számtalan stílus és szín közül. Az összes mez már az első pillantásra nagyon elegánsnak tűnt, és még közelebbről megvizsgálva sem találtam olyat, ami kifejezetten ne tetszett volna. Hosszabb mérlegelés után a fehér és rózsaszín Sporty Lady mez és a fekete Rainbow LADY mez mellett döntöttem."

Adrián:

„Néhány hete lehetőségem nyílt kipróbálni a Holokolo kollekció egy új termékét, a rövid ujjú Rainbow mezt piros színben. Különböző színeket találhat a kínálatban, és a szebbik nem is megtalálja a kedvére valót. Nekem leginkább ez a piros keltette fel az érdeklődésemet."

Stanley:

„A mezek új változatos dizájnja első látásra megragadja a kerékpározás rajongói figyelmét. Merem állítani, hogy összehasonlíthatók más kerékpáros márkák dizájnjaival és jellemzőivel, kivéve egy jelentős különbséget. A Holokolo mezek megfizethetőbbek. A kollekció másik bónusza, hogy a Holokolo ugyanezeket a mezeket női szabásban is kínálja, ami biztosan tetszeni fog minden női kerékpárosnak. Én a rövid ujjú kék színű Sparkle mezt választottam. Első pillantásra a színek párosítását, a modern, többszínű dizájtn és a testhezálló alapanyagot találtam vonzónak."


Méretek mindenkinek

Daniela:

„Választottam egy XS-es méretű fehér és egy S-es méretű fekete mezt, hogy biztos legyek benne, hogy legalább az egyik kiválasztott darab jó lesz rám. Bár két különböző méretet választottam, mindkét mez gyönyörűen simul a testemre. A fekete mez, amelyből a nagyobb méretet választottam, fehér anyagra van nyomtatva, így a méretválasztás jó volt, mivel a feszülő anyagon átlátszódna a fehér szín. Ami a fehér mezt illeti, itt a normál méret kiválasztása ideális volt. A méretek közötti különbségek azonban nem tűnnek jelentősnek, így még a nagyobb méretű mez sem áll el sehol, és jól mutat."

Adrián:

„Kicsomagolás után rögtön felpróbáltam a mezt, és az L-es méret remekül illett rám. 190 cm vagyok, súlyom 87 kg, és a mérettáblázat szerint a mez ajánlott méretét választottam. Én is L-es méretet hordok a hétköznapokban, így szerintem nem nehéz a méretválasztás. A mez tökéletesen illeszkedik az testalkatomhoz."


Könnyű és szellőző alapanyag kényelmes áron

Daniela:

Az alapanyag, amelyből a mez készült, nagyon kellemes tapintású, légáteresztő és könnyű. Számomra ez a mez a megjelenésében és az alapanyagában is ebben az árkategóriában abszolút felülmúlja a versenytársait."

Adrián:

Már a mez első érintése kellemesen meglepett. Leginkább a mez súlya lepett meg, ami nagyon könnyű egy ilyen árkategóriájú mezhez képest. Az összes mez közül, amit eddig kipróbálhattam, ez a mez a legkönnyebb. Tehát azok számára, akik minden grammot számolnak a kerékpáron, ez a nyilvánvaló választás. Az alapanyag egy külön kategóriába tartozik. Vékony és szellős, jó izzadságelvezető képességgel, amit különösen a nyári melegben fog értékelni. Szinte nem is éreztem magamon, ami a kiváló minőségű, rugalmas, könnyű anyag és a testhez milliméteres pontossággal tapadó szabás kombinációjának köszönhető. A szabásvonala elöl egy kicsit rövidebb, ami nekem személy szerint tetszik, mert így olyan „profi look” kinézete van."

Stanley:

A mez sehol nem szorított, nem vágott be, és nem gátolt semmiben. Nagyon meglepett a feszes, könnyű és légies anyag. A mez tökéletesen elvezeti az izzadságot, így nem éreztem, hogy „állna rajtam a víz”. Az új Holokolo kollekció mezei a dizájn és a funkciók tekintetében egyenrangúak más „profi” márkákkal, de sokkal kedvezőbb az áruk a minőségi és modern mezeket kereső hobbi kerékpárosok számára, akik megfizethető árkategóriában keresnek minőségi és modern mezeket. Azt szokták mondani, hogy „sok zene kevés pénzért”, ami ebben az esetben hajszálpontosan igaz."


Menő dolgok és részletek, amelyeket a kezdők és a profi kerékpárosok is értékelni fognak

Daniela:

A mez pontosan a női test igényei szerint van kiszabva, azaz szépen simul, de sehol sem szorít. A szilikonszegélyek biztosítják a kényelmet tekerés közben, és megkímélnek a mez feltekeredésének és a hát felfedésének a problémájától. Az ujjak hosszabbak, ami csak növeli a mez aerodinamikus és mutatós megjelenését. Bár a Holokolo mezek meglepően jól sikerültek, van néhány olyan részlet is, amit figyelembe kell venni, és ami miatt elbizonytalanodhat a viselését illetően. Az első a mez magasabb nyakpántja. Ez a pont elsősorban személyes ízlés kérdése, azonban meleg időben előnyösebb, ha ez alacsonyabb. A választásnál tartsa szem előtt, hogy minden színt fehér anyagra nyomtatnak, ezért a sötétebb árnyalatokhoz nagyobb méretet kell választania, hogy a mez viselés után is jól mutasson. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy egy olyan mez áráért, mint a Castelli vagy az Alé, 4 Holokolo mezt vehet, amelyek nagyon jól fognak szolgálni, és biztosan elégedett lesz velük."

Adrián:

A mez belső felén lévő gumis szegély biztosítja a megfelelő tapadást a testen. A mez hátoldalán a klasszikus három nagy zsebet találjuk, amelyekbe beleférnek az egész napos túrához szükséges eszközök. Én magammal vittem bennük a mobilomat, egy tartalék belsőt, szerszámokat, kerékvasat, egy ragasztókészletet és néhány energiaszeletet, hogy feltöltsem az energiámat. Azt is meg kell jegyeznem, hogy az egész út során nem éreztem, hogy lett volna valami a hátamon. A külső zsebek oldalaira észrevétlen, de a sötétben nagyon hasznos fényvisszaverő sávok vannak varrva. Az elején két szép részlet keltette fel a figyelmemet. Az első a cipzár kocsijának a fogója kerek, hogy könnyen fel- és lehúzható legyen. A második részlet szintén a cipzárhoz kapcsolódik, de ez is funkcionális jellegű. És ez a cipzár felső részén található velúr applikáció, amely hozzásegít az izzadság elvezetéséhez."

Stanley:

A szilikonos végződésnek hála a mezem nem csúszkált ki, és szépen a helyén maradt, az ujjakon lévő patentok a kezeket szegélyezik, így nem érezni, hogy valami „lebegne” rajtuk. A mez hátulján három zseb van, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy a telefonomat, a kulcsaimat vagy az esőkabátomat elrakjam. A mezen több fényvisszaverő elem található, amelyek kellőképpen láthatóvá teszik a biciklist, a cipzárnak pedig széles a fogója, így a mez akár menet közben is gyorsan fel- és lehúzható. Személy szerint örömmel fogadtam volna egy szilikonsávot az ujjon, de ezt tekinthetjük személyes preferenciának."


AZ ÍRÓKRÓL:

Foto autora
Foto autora
Foto autora

Egy viszonylag fiatal férfi egy Magas-Tátra alatti kis faluból, aki az életútját keresztező embereknek köszönhetően kezdett el kerékpározni. Szabadidejében élvezi a bringázást. Szakmai életében az általános iskolában gondozza a gyerekeket és zenei csoportban basszusgitáron és nagybőgőn is játszik.