Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros kulacsot?

Tag-ek:
Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros kulacsot?>

Bármilyen fizikai tevékenység megkezdése előtt fontos, hogy ne csak a megfelelő ruhára gondoljon, hanem azokra a dolgokra is, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és kényelmes végrehajtást. Ilyen például a megfelelő hidratálás. A folyadékok és a szükséges ásványi anyagok biztosítása lehetővé teszi, hogy órákig tekerjen, és a lehető legteljesebb mértékben élvezze az utazást. De melyik kulacs lesz a legjobb választás? Nézzük meg közelebbről.

 

A kerékpáros kulacsok sok helyet foglalhatnak el a polcunkon. Ez a sokszínűségüknek köszönhető - nemcsak vizuális, hanem technikai szempontból is. A kulacs vásárlásakor fontos, hogy az egyéni igényekre összpontosítsunk. A kulacsok a következők szerint csoportosíthatók:

  • térfogat
  • gyártási anyag
  • falszerkezet
  • szájrész
  • esztétikai tulajdonságok

 

A kulacsok széles választékát kínáló márka többek között a Camelbak. A kerékpáros kalandorok sokféle igényét elégíti ki azzal, hogy számos nagysikerű modellt kínál. Ügyfeleink megrendeléseiben leggyakrabban a Podium, a Podium Chill, a PodiumDirt Series és a Podium ICE szerepelnek.

Camelbak kulacsok - ajánlat áttekintése

A Camelbak Podium büszke képviselője ennek a termékcsaládnak, amely megfelel a kulacsok alapvető használatának. 620 ml-es és 710 ml-es kiszerelésben kapható, és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy bármilyen kalandra magával vigye. Annak köszönhetően, hogy a Podium kulacs BPA/BPS/BPF-mentes anyagból készült, nem szívja magába az ízeket és a szagokat! Ezt támogatja az ezüstion-technológia (Trustate Polypropylene) is, amely megakadályozza a baktériumok elszaporodását a belsejében.

 

Mi teszi még különlegessé a Camelbak termékeket? Szájrész automata Jet Valve szeleppel! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy vezetés közben nagyon kényelmes inni, semmi sem szivárog, amikor a szájrész nyitva van, és a tisztításhoz kisebb részekre szétszedhető.

 

Egy másik népszerű modell a Podium Chill - a duplafalú kialakítás melegebben tartja az italokat, mint a hagyományos kulacs! Hasonlóan a Podium alapmodellhez, 620 ml-es és 710 ml-es kiszerelésben kapható. Falainak belsejében ezüst ionok vannak, a Jet Valve szájrész pedig véd a kiömléstől és biztosítja a kényelmet.

 

A PODIUM ICE a Podium Chill kulacs idősebb testvére, amely akár négyszer hosszabb ideig tartja hűvösen a folyadékot, mint egy klasszikus kulacs! Hogyan? Az ICE modell dupla falai hűtőközeget tartalmaznak. Meleg napokon javasoljuk, hogy adjon hozzá jeget, hogy lehűtse az izotóniás ital belsejét. 

Ez a modell 620 ml-es kapacitással elérhető, ezüstionokkal megerősített és ergonomikus szájrészlettel rendelkezik. Ez a termék tökéletes nyári és téli táborokhoz a világ melegebb részein!

 

A Podium Dirt Series kulacs jól jön azoknak, akik nem félnek kihívást jelentő, gyakran nedves terepen motorozni. Ez a modell egyesíti a Podium kulacs legjobb tulajdonságait egy további funkcióval - a szájrészvédővel. Olyan hegyi tevékenységekhez tervezték, ahol nem iszunk sárral vagy más szennyeződéssel szennyezett italt. Nem fél a nedves tereptől, az esőtől és a portól? A Podium kulacs a Dirt sorozatból Önnek készült!

 

A Camelbak márka olyan kulacsokat kínál, amelyek nemcsak kerékpározáshoz, hanem más tevékenységekhez is alkalmasak. Tömegközlekedés, jóga, edzőterembe vagy munkahelyre? Tekintse meg az Eddy+ és a Chute Mag modelleket!

 

Egyéb kerékpáros kulacsok

 

Ha ragaszkodni szeretne kedvenc márkájához, a minimalizmus mellett dönt, vagy egy kerékpáros csapat logójával ellátott kualcsot szeretne, itt biztosan megtalálja a megfelelőt! A Holokolo kínálat elég széles ahhoz, hogy mindenki egyéni igényeinek megfeleljen!

 

Olyan népszerű márkák kulacsait kínáljuk, mint az Elite, a Tacx és a Castelli. A Camelbak kulacsokkal ellentétben 500 ml-es kiszerelésben kaphatók, és megfelelnek a kerékpáros kulacsok alapvető jellemzőinek.

 

A jelenlegi piac különböző specifikációkkal és esztétikai jellemzőkkel rendelkező modelleket kínál. Reméljük, hogy a Camelbak kínálatának áttekintésével és a Holokolón elérhető egyéb lehetőségekkel ki tudja majd választani az Ön számára tökéletes modellt!