A 2020-as év legjobbjai>

Annak ellenére, hogy a 2020-as év kihívásaira nem voltunk felkészülve, megtanított arra, hogy a hétköznapok örömeit egy kicsivel jobban kiélvezzük. Maga a kerékpározás, amelyet egészen mostanáig természetesnek vettünk, egyfajta kimenekülésnek számított a lezárások vagy a home office elől, és sokunkat még a számunkra nem megszokott rossz időjárás ellenére is kerékpározásra buzdított. A tavalyi évre a kihívások és önmagunk felülmúlása nyomta rá a bélyegét, és nem csak a kerékpározásban ... Ezért döntöttünk úgy, hogy egy a 2020-as év legnépszerűbb termékeit bemutató kis „útmutatóval“ kedveskedünk Önnek, amely segíthet az új felszerelések keresésében.

 

SZÉLÁLLÓ

A könnyű szélálló kabátok az átmeneti szezonban ütős termékek voltak. Nem csoda, hiszen ez a praktikus ruhadarab sokszor mentett minket meg ebben a szeszélyes időjárásban. Kényelmesen csomagolható, ultrakönnyű, szellős, víz- és szélálló. Röviden, minden esetben kiválóak…

BIOTEX X-LIGHT  |  CASTELLI SQUADRA  |  SIX2 MANT W

NYEREGBEN

Ha hosszabb távú kerékpározásra készül, esetleg méteres szintkülönbségek vagy személyes rekordok felülmúlását tűzi ki maga elé, akkor az ülőbetéttel rendelkező kerékpáros nadrág elengedhetetlenül „SZÜKSÉGES“. Annál is inkább örülünk, hogy a megszokott márkák mellett, mint például a Castelli, Santini vagy az Alé, esélyt adott a mi első saját Holokolo kerékpáros ruházatunknak. Az Ön értékelése? 5/5 Köszönjük.

CASTELLI COMPETIZIONE | HOLOKOLO WINTER 2020 | ALÉ CORSA

ÚJDONSÁG

A kihívásoknak megfelelő kerékpáros nadrágokon kívül a 2020-as évben elkészítettünk egy uniszex prémium minőségű téli ruházati összeállítást. Sikerült megvalósítanunk a tapasztalataink, a kihívásoknak megfelelő dizájn, az elérhetőség és a funkcionalitás összefonódását – 9 féle dizájnban. Melyik az Ön kedvence?

HOLOKOLO HYPER | PURIST | INFRARED

       

ÚTRA KÉSZEN

A kényelem kifejezés a hegyi kerékpározásban valóban új jelentéssel bővül. A felszerelés megköveteli az anyag ellenállóképességét és rugalmasságát, a jó szellőzést és hogy ellenálljon a víznek és a szennyeződéseknek. A tökéletes nadrág tehát részletekbe menő kidolgozottságot igényel és a kényelmet a funkcionális zsebek és a beállítható övek jelentik.

HAVEN ENERGIZER | HAVEN SINGLETRAIL LONG | MONTON JANUN

AZ ÚJ – NEM CSAK KERÉKPÁR – MÁRKA

Minden évben új, funkcionális márkaneveket keresünk a kereskedelemben, amelyeket még a piacra dobásuk előtt korrekt módon letesztelünk és kipróbálunk. Idén pl. a sportruházatairól és technikai alsóruházatairól ismert UYN márka nyűgözött le minket. Kollekcióikat a sport elitjei, mint Peťa Vlhová és az olimpiai bajnokok viselik.

UYN FUSION MERINO | EVOLUTYON | AMBITYON