ELSŐ RÁNÉZÉSRE KERÉKPÁROS!>

A szabadidős kerékpáros póló szívügy ugyanúgy, mint maga a kerékpározás is, ezértis döntöttünk úgy, hogy létrehozunk egy kollekciót, amely még gördülékenyebbé teszi az átmenetet a kerékpáros öltözetről a „normális” mindennapi viseletre. Hiszen ki ne szeretné megmutatni a bringázás iránti szenvedélyét!

Létrejött tehát az ötlet, kialakítani egy lifestyle sorozatot a kerékpáros városi életéhez, aki egyszerűen az egész napot velünk éli át. Így jött létre a NU.by holokolo.

Saját kreatív csapatunk feladatok kapott olyan pólók kialakítására, melyek megfelelőek irodai viseletnek, az iskolába, de szabadidős tevékenységekhez is, és lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon kedvenc sportjával. 11 végső dizájn született – némelyik egyszerű, mások játékosak, és természeteden a híres grand tour kedvelőire is gondoltunk ?

Pólóink specialitása egy apró részlet mottó formájában, mely mindig a kerékpározás örömére fogja Önt emlékeztetni.

Ugyanúgy, mint a mezeknél és a többi felszerelésnél is, itt is nagy hangsúlyt fektettünk a kivitelezés minőségére. Teszteltünk különféle alakú pólókat, anyagokat, hímzéséket, alkalmazásokat. Minden termék átment a kezeink között, míg megtaláltuk a megfelelő beszállítókat.

Röviden, azt szerettük volna, hogy kerékpározás iránt szenvedélyét még egy bringázás után is élvezhesse.

Szóval, melyik az Ön kedvenc dizájnja?