ISMERKEDJENEK MEG, HOLOKOLO. vagy HOGYAN IS KELETKEZETT SAJÁT KOLLEKCIÓNK

Tag-ek:
ISMERKEDJENEK MEG, HOLOKOLO. vagy HOGYAN IS KELETKEZETT SAJÁT KOLLEKCIÓNK>

A kerékpáros felszerelés minden egyes darabja a kerékpáros egy problémáját kéne, hogy megoldja. A funkcionalitás és minőség pont a kerékpáron nyer új értelmet, melynek minden lelkes kerékpáros számára elérhetőnek kell lennie. A 10 év tapasztalat a kerékpáros ruházat piacán ezt is megtanította nekünk, de a barátainkkal és Önökkel, vásárlókkal való beszélgetések is.

Ezekre az értékekre fektetve a hangsúlyt jött létre első önálló Holokolo kerékpáros ruházat kollekciónk. Minden terméket úgy terveztünk meg, hogy a hangsúly a tartósságon, hatékonyságon és a kerékpározás élvezetén legyen. Nem lényeges, hogy profi versenyző vagy alkalmi kerékpáros e.

A téli kollekciót már nyáron kezdtük tervezni J A kerékpáros ruházat gyártójával való hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, akinek termékeit mi is több éven keresztük teszteltük, nem volt kérdéses az együttműködés a gyártás kapcsán. A megfelelő partnerek kiválasztása egyszerűen kulcsfontosságú.

A részletekre és egyedi megközelítésre való tekintettel pozsonyi központunkban egy tervezőkből, termékspecialistákból, marketingesekből, kerékpárosokból álló csapat jött létre. Célunk az olt, hogy olyan kerékpáros öltözéket dobjunk piacra, mely megfelel minden kerékpárosnak. A kollekció úgy jött létre, hogy könnyen összhangba lehessen hozni, és még a merészebb ügyfelek, valamint az időtlen minimalisták is megtalálták benne a nekik valót.

Az új Holokolo kollekció egyedi tervezésű darabokból áll – 9 téli mezből, 2 hosszú bib nadrágból és kesztyűből, melyeket tetszés szerint lehet kombinálni. 8 mez teljesen unisex, míg az utolsó 1 darab tisztán női szabású, a méretek XS-től 3 XL-ig elérhetőek. Már csak az Ön döntésén múlik, mit választ.

A funkcionalitás és időtálló dizájn kombinációja, mely mindenki számára elérhető – pontosan ilyennek kéne lennie a Holokolo ruházatnak. Nézze meg itt első saját kollekciónkat és mondja el, hogy tetszenek a benne található darabok.