A legnagyobb bolt Szlovákiában kerékpáros ruházattal

Tag-ek:
A legnagyobb bolt Szlovákiában kerékpáros ruházattal>

A bemutatóterem Pozsonyban található, a kerékpárutak közvetlen elágazásánál. A termékek kiválasztásában olyan emberek csapata segít, akik ismerik a termékek tulajdonságait és a kerékpárosok igényeit.

A látogatókat nyitott tér, tapasztalt személyzet és olyan ismert márkák válogatott termékei várják, mint pl. Alé, Castelli, Agu, Biotex, Scott vagy Santini. Ezenkívül azokat a termékeket, melyeket a vásárló a webáruházban megnéz, itt fel is próbálhatja, mivel a bolt része egy raktár, ahonnan a termékeket egész Európába forgalmazzuk.

A választék igazán változatos – a tervezés, az anyagok és az árak tekintetében is. A Holokolo boltban mindig megtalálja az évszakoknak megfelelő aktuális kollekciókat az XS mérettől egészen a 7XL-ig. Kerékpáros ruházat eladásával már 10 éve foglalkozunk, ezért hisszük, hogy a kerékpározás szenvedély, tekintet nélkül a korra vagy az arányokra…

Jöjjön és győződjön meg róla! Várjuk Önt a Pri vinohradoch 269/a címen, ahol kényelmesen parkolhat autóval, vagy akár kerékpárral is a boltban.