HOLOKOLO ELSŐ KÉZBŐL>

Mit tenne akkor, ha semmiből semmi felkeresné Önt egy márka, amelyet Ön is vásárol és együttműködést ajánlana fel? Mit szólna ahhoz, ha Ön lehetne a márka első saját kollekciójának arca, felpróbálhatná a termékeket és részt vehetne egy profi fotózáson? Pontosan ez történt néhány vásárlónkkal – kerékpárosokkal, akiket megszólítottunk, hogy teszteljék le a Holokolo vadonatúj  mezeit és nadrágjait és velünk töltsenek egy élményekkel teli napot ?

Valóban érdekes csapat jött össze, akiket a kerékpározás utáni vágy köt össze. Míg néhányan csak most kezdték a kerékpározást, a többiek már régóta bringáznak, néhányan versenyszinten űzik ezt a sportot. Szerettük volna, ha a Holokolo a kerékpáros korát, nemét és a telejsítményét figyelmen kívül hagyva minden típusú kerékpározásban megmutathatja magát.

Ahhoz, hogy a csapatunk teljes legyen, kibővítettük tapasztalt profikkal is – Petra Kubaľáka fotós és a Z.matek studio személyében, aki a videóért felelős

 

A fotózás kora reggel kezdődött, amikor a cégünk arcai először megismerkedtek a kollekcióval, felpróbálták a mezeket és a nadrágot és mindenki kiválasztotta a kedvencét.

Éppen napkeltekor kezdtek kerékpározni és a főmezőny teljes gőzzel tekert. Annak ellenére, hogy a cég arca szerep valóban érdekes, a kerékpárosaink fotózáskor új kihívások elé lettek állítva. Kipróbálták például az olyan autó után való kerákpározást, amelből őket fotózták, aluljáróban vagy utcán való fotózást, amely még nincs nyitva a nyilvánosság számára ( amit köszönünk a HB Revis kiváló csapatának). Mit ne tennénk meg egy jó felvételért. Szószerint – fotósunk nem habozott felmászni a 10m magasságba, hogy fentről fotózza modelljeinket!

Az új tapasztalatokban és élményekben nem volt hiány. Győződjön meg róla ön is: