Hogyan válasszunk kerékpárosoknak megfelelő ajándékot

Tag-ek:
Hogyan válasszunk kerékpárosoknak megfelelő ajándékot>

Szerencsésen abszolváltuk a második ádventi vasárnapot. Az ádventi koszorúk még otthonosabbá teszik otthonainkat és a tűlevelek, fahéj és szegfűszeg illatával együtt a megfelelő karácsonyi hangulatot teremtik. Valaki már októberben beszerezte az ajándékokat, mások a Black Friday-t használták ki és végül itt vagyunk mi, akik még mindig nem estek túl a vásárláson. De maradjunk nyugodtak, még mindig van elég időnk a megfelelő ajándék kiválasztásához.

 

Nekem személy szerint minden évben fejtörést okoz az ajándékok kiválasztása. Később aztán rájöttem, hogy érdemes olyan dolgot ajándékozni, melyet az adott személy kihasznál és szeretettel, örömmel fogja használni. Természetesen a karácsonyi mintás pulóver is megoldás, de ha egy kicsit kreatívabb szeretne lenni és szívvel-lélekkel bringázó kerékpárossal van dolga, nyert ügye van.

 

Mielőtt valamit vásárolna, szükséges meggyőződni az ajándékozott méretéről. Hogyan fogjunk neki? Egyszerűen fogja a szekrényből a kerékpáros dzsekit, mezt vagy nadrágot és ellenőrizze a méretet. Esetleg lemérheti a mez ujjának hosszát a gallértól az ujj végéig és az ujjak alatti szélességet. A megfelelő méret kiválasztásában segítenek a mérettáblázatok.

A következő megfelelő segítség az ajándék kiválasztásában a kerékpár típusa és színe lehet. A kerékpárosok többsége a kerékpár színével összhangban választ öltözéket. Fontos tényező az is, hogy országúti vagy hegyi kerékpáron bringázik.

Nagyszerű segítség lehet a másoktól kapott inspiráció – kattintson a legtöbb eladással rendelkező termékekre, amelyek legfelül jellenek meg.

Készítettem Önnek néhány ajándék ötletet, mellyel minden kerékpárosnak örömet szerezhet:

UYN funkcionális alsónemű

Ha az UYN márkába fektet, biztosítja kerékpárosának a meleg és száraz bringázásokat, az átlagon felüli kényelmet, legjobb anyagokat és a legkidolgozottabb funkciókat az amatőr és profi sportolók számára egyaránt. Egyszerűen mindent egyben, ezt az alsóneműt bármilyen sportnál ki lehet használni.

NU.by HOLOKOLO pólók

NU.by HOLOKOLO kollekcióból származó pólók biztosan örömet szereznek a kerékpározás minden szerelmesének. A pólók kihasználhatóak a szabadidőben vagy akár munkaidőben is. Ez a kollekció elsősorban azok számára készült, akik a bringázáson kívül is szeretnék megmutatni kerékpározás iránti szenvedélyüket. A pólók tökéletesen illenek farmerhez, zakóhoz vagy szoknyához. Egyszerűen bármilyen stílushoz.

KESZTYŰ - CASTELLI CW 6.1 CROSS

Tudta, hogy a kerékpár, kerékáros öltözet és kiegészítők vásárlásakor a legnépszerűbb szín a piros? Ezért megfelelő választás lehet az Ön számára ez a különleges Castelli cyclocross kesztyű. Minden bringázás alkalmával kihasználható, amikor hideg van, akár országúton vagy terepen is.

TERMO palack - ELITE ICE FLY MTB 500 ML

Saját tapasztalatból tudom, hogy mínuszos hőmérsékletek esetén befagyhat az ital az palackan. Egy ilyen palack biztosan jól jön minden kerékpáros számára fagyos időben.

FOTOCHROMATICKÉ OKULIARE TIFOSI – CRIT

A fotokróm szemüveg még kiemelkedő sportteljesítmény közben sem párásodik be. Képes alkalmazkodni az aktuális fényviszonyokhoz. Többek között 100%-os védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarak ellen. Fekete színben nagyon kellemes semleges kiegészítője lehet minden kerékpárosnak. Mindenképpen előny az unisex méret.

SANTINI COLORE WINTER

A téli felszerelésnél fontos, hogy extrém körülmények között is megfelelő kényelmet biztosítson. A kerékpáros szettek úgy vannak tervezve, hogy az öltözet egyes darabjai tökéletesen illeszkedjenek és működjenek. Ha szettbe fektet, biztos lehet benne, hogy az egyes darabok nem csak funkcionálisak, de stílusosak is lesznek.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha ezek után sem mer ajándékot választani és a választás lehetőségét meghagyja az ajándékozottnak, 10000 és 20000 Forint értékű HOLOKOLO ajándékutalványaink kitűnő megoldást jelenthetnek. Ezzel a választással semmit sem ront el és kedvese gond nélkül kiválasztja kedvenc márkáját, színét vagy méretét

Reméljük, hogy segítettünk a választásban és megtalálja a tökéletes és testre szabott ajándékot. Nos, sikerült választani? Ha tart az interneten keresztül való vásárlástól, még mindig meglátogathatja boltunkat, ahol szívesen segítünk Önnek.