Szemüvegek a kerékpárosok szemének boldog mosolyáért

Tag-ek:
Szemüvegek a kerékpárosok szemének boldog mosolyáért>

A tudósok szerint a kerékpározás javíthatja a hangulatot, és nyugtató hatású. A bennünk lévő mozgás aktiválja az endorfinokat - a boldogság hormonjait, és mosolyt csal az arcra. A mosoly gyógyít, segít, és bár a most nyakmelegítő mögé bújik, a szemünkkel még mindig tudunk nevetni, és továbbadhatjuk a pozitív energiát. A szemkontaktus és a nevetõ szemek jelentősen megkönnyítik a másokkal folytatott kommunikációt. A szemünk tükrözi az érzéseinket azon személy iránt, akivel beszélgetünk, különösen akkor, ha hozzáállásunk az adott személyhez pozitív vagy negatív. Paul Ekman amerikai kutató tanulmányozta a nevetést. Megtudta, hogy egyes mosolyok esetében mely arcizmok aktiválódtak, majd 19 különféle nevetést határozott meg. A mosoly alatti 19 arckifejezés közül azonban csak egy igazán valóságos. A szemizom határozza meg, amely az őszinte nevetés csillaga, ami a szemeket sarkának zárását és nevetési vonalakat hoz létre, amelyek egy legyezőre hasonlítanak. Ezt a Duchenne nevetésnek hívják - nevetés a szemekkel. Mosolyogjon a szemére és óvja a látását:

Miért nem hiányozhat a szemüveg a kerékpározásnál:

  1. Az UV sugárzást nem a szaruhártya vagy az írisz fogja el, hanem közvetlenül a szem retinajára esik, ahol a látásminőség romlását okozza.
  2. Még felhős időben is. A felhők egyáltalán nem befolyásolják az UV sugárzás intenzitását, ezért szemüveget kell viselni még felhős vagy száraz napokon is.
  3. Kicsi, de káros. Kerékpározáskor a szemét a por, a hó és a jég mikroszkopikus részecskéi, valamint a szél is károsítja és fáradtságot okoz, ami túlzottan kiszárítja a szemét, szemirritációt okoz amely csökkenti a koncentrációt.

Legeladottabbak a Holokolo-n:

  1. TIFOSI INTENSE: Az Intense szemüveg könnyű, tartós és ütésálló kerettel, karcálló lencsékkel és csúszásgátló elemekkel van ellátva az aktív életmódhoz
  2. TIFOSI ALLIANT: Az aerodinamikai élek és az első osztályú anyagok erőteljes napszemüvegként határozzák meg az ALLANT, amely kerékpárosok, a futók és az hosszútávfutók számára készítettek. A szellőzőnyílással ellátott lencsék javítják a légáramot, míg az állítható rugalmas oldalak és a hidrofil orrnyereg növeli a tapadást az izzadság esetén a így tökéletesés és stabil használatot biztosít.
  3. TIFOSI TRACK: A TRACK szemüvegek Grilamid TR-90, homopolimeamid-nylonból készülnek, melyet rendkívül magas alternatív hajlítási szilárdság, alacsony sűrűség és a kémiai és UV-károsodásokkal szemben nagy ellenálló képesség jellemez. A szemüvegnek hidrofil szárai vannak és csúszásmentes orrnyereg, amely biztosítja a szemüveg stabilitását.

 

TOP Étkezés az egészséges szemekhez: Különösen az omega-3-zsírsavak, valamint elegendő ásványi anyagok és vitaminok kell, hogy alkossák az étrend alapjait.

Sárgarépa, paradicsom és minden narancs és piros színű - A-, C- és E-vitaminban gazdag és védenek a farkasvakságtól

Spenót, kel és minden zöld - védi a szem retitáját az ultraibolya sugárzás okozta károsodásoktól.

Tojás - védi a szemét a szürke hályog megjelenésétől.

Áfonya, szőlő és egyéb bogyók - javítják a látást alkonyatkor és éjszaka.

Szőlő, szőlőlé - javítja a vérkeringést a szemszövetekben.

MEGA Omega3 zsírsavak - hal, diófélék, magvak.

Egyszerű mindennapi gyakorlatok a látáshoz:

  1. Pislogás. Minden tízedik másodpercben pislogjon lassa. Lélegezzen lassan és mélyen. Belégzéskor pislantson, kilégzéskor csukja be szemeit.
  2. A szemek szeretik a zöldet.Néhány másodpercig nézzen egy kb harminc centiméter távolságban lévő zöld tárgyra és ismételje meg ezt többször.
  3. A meleg jót tesz. Dörzsölje össze tenyerét, csukja be szemeit és takarja le a tenyereivel.
  4. Mint Húsvétkor. Naponta többször spricceljen a szemébe hideg vizet.