TOP élelmiszerek az immunrendszer számára, melyek sokáig tárolhatóak

Tag-ek:
TOP élelmiszerek az immunrendszer számára, melyek sokáig tárolhatóak >

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás az út az erősebb immunrendszerhez. Az emberek felvásárolják az üzleteket, sokszor megfeledkeznek a minőségi élelmiszerekről, melyek a vitaminok és ásványi anyagok forrásai. Súlytól függetlenül mindenkinek naponta fél kiló friss gyümölcsöt és zöldséget kéne fogyasztania. Friss élelmiszert nemrég még naponta tudtunk vásárolni, de ma már más a helyzet. Ezért kiválasztottuk Önöknek a top termékeket, melyek hosszabb ideig kibírják, ezenkívül egészségesek és támogatják az immunrendszert. Jó étvágyat és egészségére!

TOP élelmiszerek az immunrendszer számára, melyek sokáig tárolhatóak

  1. Három mogyoró az egészségért

A diófélék segítenek elűzni az éhséget, energiával töltenek fel, sokáig tárolhatóak és ideálisak étrend-kiegészítőként kerékpározás közben is. Körülbelül 25% fehérjét és 40% „jó” zsírokat tartalmaznak, melyek omega-3 zsírsavakból állnak. Azok fontosak a szívnek és az agynak.

A dió tartalmazza a legtöbb omega-3 zsírsavat és a test számára fontos vas, kalcium, foszfor, kálium és cink forrás. A mogyoró tartalmazza a legtöbb E-vitamint, mely természetes antioxidáns. A kesudió sok magnéziumot tartalmaz, mely segít megelőzni az izomgörcsöket és csökkenti a feszültséget az izmokban. Ízletes a mogyorós-karamelles kerékpáros POWERBAR szelet is.

  1. Legegészségesebb cukorka a világon – szárított gyümölcs

Ásványi anyagok, vitaminok, rostok és gyümölcscukor (fruktóz) ötvözete, mely finom és ésszerű mennyiségben ártalmatlan. Szárítással igaz, hogy veszít szépségéből, de nem egészségességéből. A szárítás folyamata teljes mértékben megőrzi az aktív összetevőket, flavonoidokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Kivétel csak a C-vitamin.

A szárított vörös áfonya több antioxidánst tartalmaz, mint a friss. Elég csak választani, melyikre van étvágyaJ Még egy tipp a választáshoz: vásárláskor figyeljen a csomagoláson feltüntetett tartósító anyag összetételére és fajtájára, kerülje az olyan gyümölcsöt, melyek E220-at vagy kén-dioxidot tartalmaznak. Fogyasztás előtt a gyümölcsöt mindig öblítse le.

A POWERBAR kerékpáros szelet szintén különféle ízesítésben kapható: vörös áfonya, málna vagy eper.

  1. Amikor a fagyasztott jobb

Zsírban oldódó tápanyagok közé tartozik például az A- és E-vitamin. Ezek fagyasztás után is megőrződnek és feldolgozás után még felhasználhatóbbá válnak. A fagyasztásra legalkalmasabb zöldség a répa vagy brokkoli, mely kitűnő gyulladásgátló és antioxidáns hatású, gazdag rostban és folsavban. Védi a szemet és a bőrt az UV sugárzástól. A fagyasztóból nem hiányozhat a spenót sem.

A répa és az alma sokat kibír fagyasztás nélkül is, ha megfelelően van tárolva. Különféle salátákat készíthet belőlük, vagy mézzel édesítheti. Fincsi.

  1. Három nagymenő a színpadon

Laskagomba, foghagyma, gyömbér. A laskagomba felbecsülhetetlen értékű gyulladáscsökkentő, vírusellenes és rák ellenes hatással rendelkezik, béta-glukánt tartalmaz, mely segít beindítani az immunrendszert (vírusok, baktériumok, gombás fertőzések, paraziták, autoimmun betegségek és legyengült immunrendszer esetén ajánlott használni). A szárított laskagomba kiváló levesekbe és mártásokba.

A gyömbér segít az egészséges immunrendszer fenntartásában és egyértelmű választás az egészséges légzőrendszer számára. A foghagyma harcol a mikrovámpírokkal, erős antibiotikum és gomba- és vírusellenes hatással rendelkezik.

  1. Bomba az immunrendszer számára

A savanyúkáposztának nagyszerű hatása van az immunrendszerre, mivel probiotikumok és tápanyagok gazdag forrása, tele van C-, B3-, B5-, B6- és B12-vitaminnal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, főleg káliummal, vassal, magnéziummal, cinkkel és fluorral. És rengeteg ízletes ételt lehet belőle varázsolni a konyhában.

  1. Hüvelyesek

A hüvelyesek az összes növényi eredetű termék közül a fehérjék leggazdagabb forrásai és magas a B-vitamin tartalmuk, mely segít az egészséges idegrendszer és az optimális pszichikai funkciók megtartásában. Ez most jól jön, ugyanis a stressz nem tesz jót az immunrendszernek. A megfelelő hőkezelésnek köszönhetően könnyebb megemészteni őket. És a lényeg, tartalékként hosszú hónapokat kibírnak.

Élvezze a kerékpározást, táplálkozzon megfelelően, sokat aludjon, regenerálódjon és érezze jól magátJ