A 2021-es szezon legláthatóbb kerékpáros felszerelése

Tag-ek:
A 2021-es szezon legláthatóbb kerékpáros felszerelése>

Szerencsére ez ma már nem jelenti azt, hogy ha a rendkívüli módon fényvisszaverő és rikító színekbe öltözünk, a teljesítmény és a stílus rovására fog menni. Ha például egy olyan kabátra van szüksége, amelyet a munkahelyi ingázás során hord, amely miatt nem fog szégyenkezni még akkor sem, ha a munka után a kollégáival elugrik egy pohár italra, vagy ha a téli edzések során egy valóban hatékony felszerelésre van szüksége, akár esőben vagy a sötétben. Összegyűjtöttem néhány tippet, hogy láthatóvá váljon. Közülük biztosan választani fog.

AGU LED WINTER HEATED kabát

Ha olyan kabátot keres, ami VALÓBAN meleg és jól látható, akkor már meg is találta. A holland AGU márka idén egy újdonságot, ezt a kabátot dobta piacra. Tavaly télen nagyon bevált a DEEP WINTER kabát, a mellkasán és hátán melegítő elektromos hőpanelekkel, amelyek gombbal szabályozhatók. Idén a kabát hátrészét egy LED csíkkal egészítették ki, amelynek a fényerősségét adott esetben egy gomb segítségével vezérelheti.

A kabát egy akkumulátort is tartalmaz, amely töltés után akár 6 órán át is kitart. Bár a kabát túl vastag és nehéz az intenzív edzéshez, de kiválóan alkalmas munkába járáshoz és hazautazáshoz, valamint a könnyű téli túrákhoz is, amikor a kabát melegen tartja, amíg megáll kávézni vagy, ne adj isten, defektet javítani.

Nálunk férfi és női szabásban is elérhető ez a kabát, és a nem kerékpárosok közül is sokan megveszik, mert a téli sétákhoz is kiváló.

Ár: 81400 Ft

AGU ESSENTIAL HIVIS kabát

Kiváló láthatósággal rendelkező, az intenzív téli edzésekhez szánt kabát. Ezt a kabátot kimondottan a biztonság növelésére tervezték a téli hónapok alatt történő kerékpározáshoz. A kabát fényvisszaverő nyomatát az élénk neonsárga alapanyaggal kombinálták. Ezáltal optimális láthatóságot biztosít napközben, az esti vagy a kora reggeli órákban. Az elülső panel bélelt szerkezete ellenáll a szélnek, a hátulja pedig szellős, ami melegen és szárazon tartja Önt a teljesítmény nyújtása közben. A rövid csapadékot is jól bírja, mert vízlepergető réteggel kezelték.

A kerékpáros hölgyek is megtalálják a számításukat, mert ez a kabát is megtalálható nálunk női szabásban.

Ár: 44400 Ft

SANTINI VEGA MULTI WINTER kabát

A sokat dicsért Vega Xtreme kabát testvére és az esős időben a legjobb, amit jelenleg a Holokolonál kínálunk. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nem csüggednek el az eső miatt, és olyan kabátra van szüksége, ami biztosan nem okoz csalódást, akkor ez lesz a megfelelő. A Polartec® Powershield Pro alapanyagnak köszönhetően, amiből ez a kabát készült, akár 5 000 mm-es (!) vízoszlopértékkel is lehet, emellett szellős és viszonylag könnyű.

Ennek a kabátnak az előnyeiről bővebben a termékleírásban olvashat. Három színben kapható, de ha igazán látható akar lenni, válassza az élénk narancsszínűt.

Ár: 88400 Ft

SANTINI CORAL BENGAL szett

Azon kerékpáros hölgyek számára, akik láthatók és egyben stílusosak is szeretnének lenni, a Holokolo ezt a bélelt mezből és téli nadrágból álló téli szettet kínálja. A beszállító akár 0 °C-ig javasolja, viszont én a mez fölé még egy szélálló réteget (egy mellényt vagy egy esőkabátot) felvennék, amennyiben ilyen alacsony hőmérsékletnél szeretne bringázni.

A mez, a nadrág és a GILevo kerékpáros betét specifikációját elolvashatja a termékleírásban, három élénk színváltozatból választhat, viszont a legláthatóbb a csodálatos gránát rózsaszínben lesz.  Természetesen mezt és nadrágot külön is megvásárolhatja, de a szettel az eredeti ár akár 15 %-át megspórolhatja.

A szett ára: 71800 Ft

A mez ára: 40300 Ft

A nadrág ára: 44000 Ft

BIOTEX THERMAL TOUCH GEL kesztyű

Az olasz Biotex gyártó már több szezonban is kínálta ezeket a nulla fokig használható kesztyűket. Az alapanyag, amelyből készülnek, ellenáll a szélnek és a víznek, a tenyérrész szilikonnyomott, ami garantálja a kormányhoz való jó tapadást.

A még jobb hőszigetelés érdekében javasoljuk, hogy ezt a kesztyűt egy számmal nagyobb méretben vegye meg, hogy szükség esetén elférjen benne egy alsó réteg, mint pl. a Biotex Wool Effect vagy a Limitless kesztyűk. Ebben a kombinációban a kesztyűt simán felveheti, például sífutáshoz is.

Különböző színváltozatokban kaphatók, de a legláthatóbb ismét az élénksárga.

Ár: 15200 Ft

HAVEN LUMINITE II hátizsák

Élénk színű, praktikus és megfizethető bringás hátizsákot keres kerékpározáshoz vagy túrázáshoz? A cseh Haven gyártó több színváltozatban és két méretben (12 és 18 literes) kínálja a Luminate II hátizsákot. A hátizsák a rikító színén kívül egy nagy fényvisszaverő logóval is rendelkezik, így hátulról mindenki észre fogja Önt venni. Légáteresztő hátrésszel, praktikus rekeszes belsővel, sisaktartóval és vízhatlan esőköpennyel rendelkezik.

Ár: 25200 - 29200 Ft

CASTELLI INTENSO UL kerékpáros cipővédő

A cipővédő az országúti és az MTB kerékpáros cipőkhöz is alkalmas, puha fleece-szel bélelt, Gore-Tex Infinitum™ alapanyagból gyártva, amely rendkívül szellős, viszont a meleget is megtartja. További bónusz a jellegzetes fényvisszaverő csíkok a hátoldalon és a CamLock® cipzár a cipővédő teljes hosszában.

Fekete, élénk narancssárga és sárga színben kaphatók.

Ár: 25900 Ft

ALÉ K-ATMO kézvédő

Az élénk sárga kézvédőt kifejezetten alacsony hőmérsékletre (4-12 °C) és párás körülményekre szánták. Ha úgy néz ki, hogy út közben esni fog, rakja be a mez hátsó zsebébe.

Ár: 14100 Ft

AGU STRATO bukósisak

Közúti bukósisak 20 szellőzőnyílással, könnyű (240 g) és Camlock záródással. A Direct-Dial beállítás révén egy kézzel a fejéhez igazíthatja. In-mould technológia, kivehető bélés, EPS megerősítés – és mindez remek áron.

Négy színből választhat.

Ár: 22200 Ft

SUOMY FREE MTB bukósisak

Az erdőben is jól láthatónak kell lennie. Ha megfizethető MTB sisakot keres, az olasz Suomy gyártó ezt a modellt öt színben kínálja. A sisakon 19 szellőzőnyílás és egy ugyanolyan színű szilárd sild található. Nekem kimondottan tetszik a modell minimalista stílusú dizájnja, mivel csak a sisak sildjén van egy kisméretű logó. A matt sárga színt javaslom, amely eléggé feltűnő az erdőben.

Ár: 23700 Ft